Ozge3747 Minedemir15 o zaman çok iyi, en azından gelme imkanınız var. Ben de en çok Kızıltepe ve Nusaybin’i seviyorum :))
wishoflove Minedemir15 ben egeliyim ve ilk görev yerim orası gittiğimde de ufacıktım inan bana hep iyilik gördüm. kötü insanlar her yerde var. herkes önyargılarından sıyrılır umarım bir gün
Ozge3747 Minedemir15 Ben de bir yıldır kendi memleketime gidemedim, insan özlüyor biliyorum 😔Gelirsiniz umarım en kısa zamanda
Gulchirai Minedemir15 merhaba ben de turkıyede evlıyım Memleketım orta asyayı özledım ana siz otobuse atlayıp gdeblrsnz benı uçaga bıle almazlar 39 haftalığım :/ kendınızı şanslı hıssetrmek için yazdım 🥰🥰
Minedemir15 yorumcuanneniz bnde izmire gelin geldim 1 yıl önce cnm çok zor oluyo ilk defa mardinden bu kadar uzak kaldım 😑
DemetDigesu Minedemir15 Bende izmirliyim italyada yasıyorum gurbetınde gurbetı ahhh canım ızmırım guzel memleketım benım yerımede solugun havasını
DemetDigesu Minedemir15 En az ıkı yıl surecek tedavım sanırım 2 sene daha burnumda tutecek boyoz sımıt ayran canım nasıl cekıyor anlatamam
Sevgimom1 Minedemir15 ben diyarbakirliyim mersinde oturuyorum mardine çok gittim ama şu aylarda çok sıcak olur gerçi mersinde nem diyarbakır sıcağını tercih ederdim 1🥵🥵
Morkelebek01 Sevgimom1 aynen bende Mardin'den geldim mersinliyim şuan da burdayım ama berbat sıcak oldum bittim
Rbidrmz Bnde gurbetteyim yanlız diilsin arkdaşım kıbrıstayım memleketim sivas az kaldı gidicem günler geçmek bilmiyor 😔