Morkelebek01 Sevgimom1 aynen bende Mardin'den geldim mersinliyim şuan da burdayım ama berbat sıcak oldum bittim
Sevgimom1 Morkelebek01 evet kesinlikle ne ve sıcak beraber mersin.. mardinde sıcağa alisiksinda bide nem olunca cekilmez 🤷♀️😊
Vera4706 Minedemir15 bende mardinlym burnumda tütüyor düşük tehlikesi yüzünden gitmeme izin vermedi doktor bayramda bile gidemedm Ankara’dayım şuan
Minedemir15 Vera4706 bn ilkbahar gitmeyi düşünüyodum 7 aylık hamileydim die gitmedim bu aralarda eşimin çalışma zamanları onu bırakıp gitmeye içim el vermiyo yaz sezonu bitsin beraber gidecez hayırlısıyla
MerveNural Minedemir15 benim esim nusaybinli gidiyoruz sürekli seviyorum ama cok sıcak o yüzden gitmek istemiyorum ama gercekten cok guzel yerleri var beyaz su baraj bahce cafe 😊
MerveNural Minedemir15 bizde her gittigimiz de gideriz ama cok sicak sen neresindensin belki bilirsin 😊 çünkü orada cogu kisi birbirini taniyor
Minedemir15 MerveNural eski devlet hastanesinin oralarda kalıyoduk cnm snra evlendim izmire geldim bi de sokağa çıkma yasağı oldu bi ara kısa süreliğine midyata gitmiştik
Minedemir15 MerveNural tamam bizimde oralardaydı alaman köprüsünün altından düz yürü 50 m ılerde eski hastane karakol oldu şimdi orası ama pek çıkmayan birisiydim kimseyi tanımam fazla