Minedemir15 Mrb kızlar çok bunaldım ya memleketimi çok özledim mardinliyim izmirde yaşıyorum mardinli anneler ve anne adayları toplanında sohbet edelim biraz kafamız dağılsın😑
Morkelebek01 Minedemir15 Mardinli değilim ama burda görev yapıyoruz Midyat ta ve şuan ben çok şükür kendi memleketime geldim
Ozge3747 Minedemir15 Mardin merkezdeyim şu an. Eşim Mardinli, ben Mardin’i severim ama İnan şu an çekilir gibi değil. O kadar sıcak kiii.... günler hemen geçsin ve bşraz serinlik olsun diye bekliyorum... ☺️🙈
wishoflove Minedemir15 mardinli değilim ama kiziltepede yaklaşık 6 sene görev yaptım. hala burnumda tüter 💕
Gulchirai Minedemir15 merhaba ben de turkıyede evlıyım Memleketım orta asyayı özledım ana siz otobuse atlayıp gdeblrsnz benı uçaga bıle almazlar 39 haftalığım :/ kendınızı şanslı hıssetrmek için yazdım 🥰🥰
Minedemir15 Ozge3747 cnm valla izmirde çekilmiyor şimdi dışarı çıkan sıcaktan erir bunaltıcı havası var ama orası kadar değil insanın memleketi olunca sıcağını bile özlüyor
Ozge3747 Minedemir15 Doğrudur tabi en azından burada nem Yok ama İnan bazen 50-55 dereceye çıktığı oldu. Hala da çok sıcak.Memleket özlemi zor oluyor seni anlıyorum o açıdan
Deletedmom3 Konuyla alakali değil kızlar hakkinizi helal edin umarım caniniz cekmez ama derik zeytinini guvenilir bi sekilde nereden alabilirim bildiginiz sayfa var mi? Mardinli bi arkadasim ikram etmisti o gun bugundur aklimda
Minedemir15 Deletedmom3 hiç bilgim yok cnm bnde uzaktayım zaten ve mardinde yaşadığım süre içinde hiç deriğe gitmedim
Ozge3747 Deletedmom3 Burada eski Mardin’de bazı dükkanlar satıyor ama kargoyla gönderenler mutlaka vardır bence internette bir aratın.
wishoflove Minedemir15 beğenmez miyim çok güzel anılarım arkadaşlıklarım oldu orda. nusaybine yolumuz düşmedi hiç ama eminim orası da aynıdır. bi an önce kavuşun memleketinize inşallah 💗
Minedemir15 Ozge3747 ewet cnm nusaybinliyim ve mardinin en çok o ilçesini seviyorum burnumda tütüyor resmen
Ozge3747 Minedemir15 o zaman çok iyi, en azından gelme imkanınız var. Ben de en çok Kızıltepe ve Nusaybin’i seviyorum :))
Minedemir15 wishoflove inş cnm saol bazıları mardinlilere ön yargıyla bakıyor ama her gelen mardin insanından çok memnun kaliyo sonuçta her yerde iyi ve kötü insanlar var
wishoflove Minedemir15 ben egeliyim ve ilk görev yerim orası gittiğimde de ufacıktım inan bana hep iyilik gördüm. kötü insanlar her yerde var. herkes önyargılarından sıyrılır umarım bir gün