HukukcuBirAnne hakli olduğumuz ve tabi ki olmadığınız yerler de var eğitim şiddet kültür asla bölgelere yörelere göre ayrılmıyor memelektimizin her yerinde var önce bir bunu kavra derim.
Evlilik iki kişinin beraber karar verdiği bir durum ben 19 yaşında evlendim he evlendikten sonra pişman oldum daha yaşayacak çok şey varmış diye ama iş isten geçmişti 1 kızım oldu ona da daha erkekmiş dedim ama anca akıllandım kızım bana yetişecek benle beraber büyüyecek ve aslında yaşadığım hayatı görünce zaten o kendisi bilinçli bir çocuk olacak ve önceliği hayati eğitimi ve geleceği olacak öyle olmasa bile ben ona bunları öğretip aşılayacağım.
Biz belki universitevyuksek lisans bitirmedik ama inan hayat ve iş tecrübemiz o kadar fazla ki hukukçu bir anne olarak insAllah sizinde o kadar vardır çok küçük yaştan beri çalışıp kendi ailemizi gecindirdik ablamla beraber ve bundan her zaman gurur duyduk herkese sunulan imkanlar bir değil ve herkesin yaşadıkları da bir değil eleştirirken lütfen tek pencereden bakmayın çünkü memlekette daha görmediğiniz nice yerler ve yaşamlar var.