Ozge3747 ilk olarak benim çocuğum benim yaşımda evlenmek istese; uzun süredir tanıyorsa, karşısındaki insanı seviyorsa, bensiz yaşayabileceği kadar bilgili ve tecrübeliyse karşı çıkmam. İkincisi ben çocuğuma arkadaş da olurum anne de. Bunu sizden öğrenecek değilim. Üçüncüsü ben çocuğumla büyüyeceğim. Onu büyürken daha önce hiç yaşamadığım duyguları yaşıyıcam, edinmediğim tecrübeleri edinicem. Bunu birtek erken evlenenler değil ilk hamileliği olan herkes yaşayacak. Hepsi bebeğiyle daha da büyüyecek. Ben çocuğuma rol modellik de yapıcam annelik de yapıcam. Zaten kendime güvenmesem ve anne olmayı istemesem yapmazdım. Benim yaptığım şeye bu şekilde yorum yapamazsınız. Ayrıca ben bilinçli,eğitimli ve her açıdan kendimi geliştirmiş biriyim. Daha da geliştirecem. Siz bana ne hakla bu yazıyı yazabilirsiniz. Beni tanıyor musunuz, hayatımı biliyor musunuz? Hayır. Emin olun ki buradaki çoğu anne adayına taş çıkartırım. Tanımadığınız insanlara bu şekilde dil uzatmak yerine kendi eğitimli, bilinçli, gelişmiş, pek güzel hayatınıza devam edin.