Ebrutali16 12 haftalıkken cinsiyetini öğrenen varmı acaba bursada ben dün gittin ama doktpr gördüğü halde söylemedi 16 dan önce söylemiyoruz dedi
BlsnMhmtKvc Ebrutali16 10hftada öğrenmiştim ben 12den sonra söylüyorlar yasal izin die ama sizinki neden öle demiş anlamadım🤔
Zuzum_20 Ebrutali16 ben öğrendim 12+3 haftalıkdım kızım olcagını ama tekrar bakarız dedi doktorum ama değişmedi 20+6 haftalıgım şuan canım devlette söylemiyorlar kolayca bide doktor tecrubesi önemli bu konuda
Ebrutali16 Esrabatman baya hastaso var kemal beyin bende doruğa gidiyorum hastaları memlun ama ben hiç hiç gitmedim
Seherbrs melisss_ hiç bir bilgim yok canim benim şehir hastanesinde en iyi bildiğim doktorlar yaşar can yılmaz çetin birde aycanmi gulcanmi tam hatırlamıyorum ama soyadi kopuz hanfendi var
melisss_ Seherbrs eee ayarlayalım biz yapcaz sonuçta numaralarımızı bi şekilde alalım wp grubu kuralım
Esrabatman Selam hanımlar ben hala doktor bulamadım lütfen yardım edin yabancıyım da Kemal bey e randevu yok
Esesen Esrabatman sen yeni taşıncak olan arkadaş mıydın hatta fethiye konusunda konuşmuştuk. Medicabil oktay bey de iyi istersen bir dene
BlsnMhmtKvc Seliminnannesii ilk defa İbrahim hocaya giden birine denk geldim cidden bnde ona giriorm😉
prenses_annesiiii Merhaba hanımlar şehir hastanesine gidip memnun kalanlar var mı ? Ben kontrollerime anadolu hastanesine gidiyorum ama acaba doğumu şehir hastanesinde mi yapsam malum doğum ücretleri almış başını gidiyor 🤷♀️
prenses_annesiiii Yok canım ben göçmen konutlarında oturuyorum. Aslında Anadolu hastanesinde Neşe hanıma gidiyorum doktorumdan memnunum ama şehir hastanesi hakkındaki yorumları merak ediyorum
Funda8 Mucizebebek16 aritmi Osmangazi hastanesine gidiyorum ben güler yıldız`a 🤗 eşim orda çalıştığı için başka yer bakmadım hiç 😊
dilektsdmr Bende Bursa'dan 28 haftalık hamileyim 😍 Osmangazi Yunuseli de ama benden başka kimse yok galiba Yunuseli de bende aslen Gaziantepliyim 3 yıllık evleyim buraya gelin geldim 🤗🤗🤗
Seherbrs dilektsdmr Bende evlenmeden önce yunuselide oturuordum mega parkın karşı sokağında 😁 geliorum arada yunuseliye