Esesen Merzub ay isim olarak bilmiyorum öyle siteleri ben🤭 pıdyum park var biliyor musun biz onun diper tarafındayız 3-4 dkka yani
Merzub Esesen bende bizim evlerden başka diğerlerini bilmiyorum ama sitenin önünde A101le Bim var yan yana🙈
Merzub Esesen sanırım köprünün bi tarafında File var diğer tarafında yani bizim oturduğumuz tarafta a101 bim bide Şok var😊
Esesen Merzub hmm o zaman orası değil eşim eskiden öyle bir yerde oturuyormuş da bekarken tekti bursada aikesi mersinde de sonrayıkıldı o evler kentsel dönüşüme girdi hatta
Esesen Merzub hmm o zaman benim dediğim yerdesiniz eşim orda oturuyordu önceden🤭😊 ben de tofaş spor klubü ve pıdyum park var orda oturuyorum birbirimize 15_-20dkka yürüme mesafesindeyiz😊
Merzub Esesen yakın oturmamıza çok sevindim😊 instagramdan ekleyebilirsiniz orda daha aktifim merzubunblogu kullanıcı adım
melisss_ Seherbrs şehir hastanesinde dr lale dörtışık hakkında bilgin var mı canım ya ben bi kez gittim ama ilgilenmedi hiç
Seherbrs melisss_ hiç bir bilgim yok canim benim şehir hastanesinde en iyi bildiğim doktorlar yaşar can yılmaz çetin birde aycanmi gulcanmi tam hatırlamıyorum ama soyadi kopuz hanfendi var