Funda8 Mucizebebek16 aritmi Osmangazi hastanesine gidiyorum ben güler yıldız`a 🤗 eşim orda çalıştığı için başka yer bakmadım hiç 😊
Limonlusu prenses_annesiiii Murat kadıoğluna gidiyorum ben. Kendim hemşireyim 3 tane arkadaşım orda Doğum yaptı onların tavsiyesi ile karar verdim
Ar-ya Esrabatman kardesim fethiye de oturuyor ve üst komsusu evini tasiyor dilerseniz daha tedayli bilgi almaya calisayim sizin icin.
Tgce16 Mucizebebek16 Funda8 Kızlar bende Demirtaş Dumlupınar da oturuyorum :) Yakın diye Osmangazi aritmiye gidiyorum doktorum Özlem hanım
Ayzem_25 Hanımlar bende 1.5 yıldır evlilik nedeniyle Bursa’ya yerleştim . Memleket Erzurum ama Ankara’da yaşamıyordum . Arkadaşlarımın hepsi Ankara’da kaldı burda arkadaşım yok maalesef ☹️☹️☹️. Osmangazi-Dikkaldırımda oturuyorum . 9+6 haftalık hamileyim .
Asd92 Emineee93 bende aksaraydan bursa ya geldim konya bizim de memli Ayzem_25 canm benimde arkadaşlarım hep kaldı memleketimdw yaa bnde aksaraydan gelin geldim buraya 2,5 yıl oldu banada
Seherbrs dilektsdmr Bende evlenmeden önce yunuselide oturuordum mega parkın karşı sokağında 😁 geliorum arada yunuseliye