ponciklerin_annesi Medine_1992 Sabah erkenden gitcem canim esim isten gelir gelmez giderim yoksa çok sira bekliyorum
ponciklerin_annesi Medine_1992 yine ogrenemezsem cinsiyetini ozaman direk ozele giderim ordan cikar cikmaz
Medine_1992 ponciklerin_annesi iyi yaparsın canım ama doktor bana 10 gün sonra bakarız dediğine göre benden hafta olarak zaten öndesin inşallah görürse söyler 💕
Medine_1992 ponciklerin_annesi ne güzrl canım yakın işte 💕erkenden git ben alamazsam randevu bende öyle yaparım
ponciklerin_annesi Medine_1992 en iyisi canm erkenden gitmek , cinsiyet icinde lokman hekime gidebilirim insallah randevu filan istemez
Gamzelianne1453 ponciklerin_annesi hangi Devlet soylemiyor ki istanbul bahcelievler devlettede sormadan soyldiler bakirkoy devlettedede sordum soylediler
Medine_1992 ponciklerin_annesi bende söylemezse özel keçiörene giderim canum evimin karşısında 😁zaten babasıda merakta görür hem
Medine_1992 ponciklerin_annesi Bi kere gördü bu ne ya kocaman olmuş dedi 💕bide şimdi görse ilk olunca birde daha bir heyecan yapıyoruz 💕
ponciklerin_annesi Medine_1992 Çok iyi anliyorum canim seni , benimkide kizimin kalp atislarini duymustu bu ne ya at kosuyor gibi demisti 😂😂😁
Medine_1992 ponciklerin_annesi haha ya iyiymiş yaşımızda gelmişti artık bizim 1 yıl içinde oldu şükür 💕