Prens12_annesi Ya bendende istemişti ama şuan maddi durumumuz yok eşim 15inden sonra doktora gidelim dedi geç yaptırsam bir sıkıntı olurmu şuan 24+6 günlük bu arada🙄🙄🙄
Demirleblebi Prens12_annesi 24-28 haftaları arasında yapılıyor ve devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor.
Lacivert Prens12_annesi sağlık Ocak’ları da yapıyor benim aile hekimim tarih verip gel şeker yüklemesi yapalım dedi hala karar veremediğimden gitmedim henüz
Esila-22 Bu ne baskı??? Hayırdır???? Size ne kardeşim!!!! Herkesin doğrusu kendine.!!!! Yaptıran yaptırır, yaptırmayan yaptırmaz.!!!! İnsanlara az saygınız olsun be.!!!! Herkes muhalefet.!!!! Bilende konuşuyor, bilmeyende.!!!! Haddinizi bilin!!!!
12_yil_sonra Esila-22 sen de haddini bil , bol bol ünlem ve soru işaretleri ile konuşarak haddini aşma . Yaptırmamak tercih değil cahillik
haticeD08 Hanımlar ben de 29. Haftamdayım. 23-24 haftalar civarı şeker testi yaptırmadım normal açlık ve tokluk değerlerime baktırdım sonuç iyiydi. Ama sonradan tatlı şeyler yedikten kısa bir süre sonra aşırı açlık hissi gibi garip bir şeyler olmaya başladı. Dün farklı bir doktora gittim ailemin yanında olduğum için şu an kendi doktoruma gidemedim. Şeker testi yaptırdım. 50 gr. aldım maalesef yüksek çıktı. Haftam geçtiği için de bir sonraki aşama yani 75 gr doz için tedirginim. Bence yaptırmalısınız uygun vakitte. Sonradan geç olduğunda pişmanlık yaşamamak adına gerekli diye düşünüyorum.
Arc-cansu Tavsiye eden var testi etmeyen var. Benim doktorum tavsiye ediyordu ama ben yaptırmadım. Kendinle ilgili bir anormallik hissediyorsan yaptır bence. Ben kendimi iyi hissediyorum öyle açken başım filan dönmüyor gerek duymadım o yüzden
defne55 Deryasytrk yaptirmistim canım tek başıma gittim şükür mide bulantısı bayılma falan bisey yapmadı bende yaptırdım sekerim çıkmadı şükür
Didemocak Deryasytrk yaptırdım abarttıkları kadar şekerli su vermiyorlar benim sonuclarimda çok şükür güzel çıktı
Modies Ozgur94 bende de çıkmadı. Ben tatlı da yemiyorum çok. Bana da hamur işi pilav makarna az yememi söyledi
nserd Bende yaptırmak istemedim başta ama doktorum ikna etti beni, aç tok farketmez dedi kutu kola büyüklüğünde elmalı soda tadında glikosol içtim, bi zararını görmedim. Zaten 1 dilim baklavayla eşdeğer şeker değeri endişe etme 😊
Kubrabdrhmn0235 Deryasytrk yaptım çok şükür herşey temiz çıktı içimde kalacağına dedim yapayım bitsin korkma yaptır
Sezencakal Deryasytrk ben yaptırdım ama yanında birisiyle gitmen daha iyi olur aç karnına olduğun için miden bulanır başın falan döner destek olacak birisi gerekiyor ☺️ Bende sorun çıkmadı ama arkadaşlarımda gebelik şekeri çıktı yaptırmanı tavsiye ederim
Cnncyn Doktoruma güvenip yaptırdım.sonuçte Benin’im ve bebeğim için 9 ay boyunca uğraşıyor.yani çok riskli olsa yapmazdı herhalde doktorum .bence iyi bir doktorunuz varsa doktorunuza güvenin
Aysemeva Kubraaas benimde ailemde şeker hastası yok kan değerlerim gayet iyi ama genede şeker çıktı diyet yapıyorum bence yapılmalı
Yigit0508 mucizem_oglum bende yaptırdım ama bana içirdikleri 50 mg lık çilekli gazoz gibi bişeydi hatta korkarak içtim ilk başta bu tarz yorumları okumuştum daha önce ama bişey olmadı
mucizem_oglum Yigit0508 ben bildiğiniz baklava şerbetinden daha tatlı şerbet gibi bisey içtim ve gerçekten bayılma derecesine geldim tabi bünyeden bünyeye fark var
2354 Yigit0508 aynen bende öyle canım burada korkuttular bide 75lik yaptılar bana hiçte birşey olmadı gayette güzeldi lıkır lıkır içtim 😂
2354 Deryasytrk muhakkak yaptır ve tavsiye etmeyen çok bilmişleride asla kafaya takma yaptırman gerekiyor bak benim gebelik şekerim çıktı diyet yapmama rağmen bebek 2 hafta önden gidiyor önlemini Alman lazım şekerin varsa 🌸 ve ben içtim gaayettee güzeldi abartılacak bişe yok hoşuma bile gitti tadı tabiki bünyeden bünyeye değişir ama ayılıp bayılacak bi durum yok gözün korkmasın 🥰
pelin_87 2354 gazoz gibi bi şey ya bence kola bile tat olarak daha şekerli. Benimde durumum sizinle aynı ne kadar zamandır diyet yapıyorsunuz uyabiliyor musunuz, ben ço zorlanıyorum 😔 açlıktan ağlayacak hale geliyorum çoğu zaman