Deletedmom0071 kandırmış derken? Beni güldürdünüz😂Hanımefendi sanırım sizin doğrunuz dışındaki tüm söylenenler size kandırma gibi gelecek. Sizin düşüncenizin aksini söyleyen tüm bu doktorlar diplomasını yırtsın atsın o zaman. O kadar araştırdığınızı anlatıyorsunuz ingilizcenizde vardır bu kadar bildiğinize göre. Evrensel dildeki kaynaklardanda yararlanın, okuyun bakın bakalım Glucose Tolerance Test hakkında çok riskli, zehir vs tanımlarda bulunan bir kaynak var mı? Ha bulursanız ben seve seve okurum kaynak belirtmeniz halinde. Kusura bakmayın ama benim danıştığım bu insanlar türkiyede ve yurt dışında görev yapan son derece önemli profesörler. Onların söylediklerini sizinle tartışmak haddim dahi olamaz. Keza yorumumun başında benimde başta kafamın karışık olduğunu, araştırdıktan, danıştıktan sonra kendim için vardığım sonucu yazdığımı belirttim. İnsanlara yaptırın yada yaptırmayın diyemem, yaptıranları kandırılmakla yaptırmayanları çok zeki olmalarıyla itham edemem. Belki birilerine yararlı olmak adına edindiğim güvendiğim bilgileri paylaştım. Herkesin kendi tercihi...