12_yil_sonra Badevehande doktorum bana öyle demişti 😂😂ben sana sezaryen yapayım dedim sen illa bekledin dedi . Genel anestezi ile oldum ben iyiydi çok zorlanmadım . 1 haftada ayaklandım . Hatta normal Doğum yapan arkadaşımın benden çok dikişi vardı
Badevehande 12_yil_sonra aslında bende 38 haftalıkken sezeryan randevusu alsam da kavuşsam diyorum bi yandan😅 nasıldı ilk sezeryan doğumunuz
12_yil_sonra Badevehande benim annem de normal Doğum dedikçe deli misin sezaryen ol kurtul deyip durdu . Şaka bir yana siz ve bebeğiniz için en iyisi ne ise o olsun . Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
bebegimyolda_ kr1907 hayırlısı ile düşersiniz inşallah inanın zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz göz açıp kapayıncaya kadar geliyor 😊
Ozgemlym Seliminannesiii aynıyız bende nedense erken bekliyorum ☺️ Bizim kız belki ondandır kızlar erken gelir diyorlar diye ama kızlarda bu sene gec geldi duyduklarım hep ☺️
Seliminannesiii Ozgemlym benim ultrasonlarda hep 1 hafta önde çıkıyor o yuzden 1 hafta kadar erken bekliyorum bakalim bizimki sadece tahmin kendi ne zaman gelmek isterse artik ☺️
Helly007 Kirmiziigelin aynen bende öyle hissediyorum sanki kasimi beklemiycek oğluşum diyorum hayırlısıyla gelsinler🤰🤰
Sonkaya35 Cigdem07 valla sanki zaman geçmiyor 😔 eşyalarının çoğunu aldım ama artık yıkayıp ütülemek istiyorum fakat daha erken 🤦♀️
Cigdem07 Sonkaya35 Bendeeeee hepsini temiz temiz koymak istiyorum ama dediğin gibi daha erken bekliyoruz bakalım şimdilik 🥰☺️🙏🧿
bsyaaa hilal61 hayır henüz belirlemedik eşim ısrarla babasının adını istiyor bende istemiyorum orta yolu bulamadık🥺