Mutire Alarasel heh iyi bari ya kuzum Eşim tutturdu we baby alalım o daha hafif dedi durdu ilk onu aldık yok dedim içim rahat etmedi 😂 gittik değiştirdik
Nesli07 Busraoz aminn canım inşallah benim 2 oğlandan sonra kızım olucak seninde 2.si kız olur inşallah 🌼
Alarasel Mutire ayy sakın alma ondn😂😂😂😂😂iyi yapmşsn biz aldk bi tane öylesine bnmde eşim ısrar etti ama hiiç bir değil yani avent nerde o nerde😂😂🤭🤭
Mutire Alarasel aynen kuzum ya öyle bı icim hiç rahat etmedi çok kötü hissettim hemen değiştirdik bir gün sonra 😂 çok biliyor kız bunlar 🤩🤩
Badevehande 12_yil_sonra bebeğim nasıl gelirse öyle yapacam aksilik çıkmazsa normali deniycem ilk doğumum olacak inşallah siz
12_yil_sonra Badevehande en doğrusu bu canım bir avazda inşallah . Ben de ilk oğlumda bekledim günümü ancak açılmam olmadığı için sezaryen oldum , ikinci sezaryen olacak haliyle . 18 Kasım gibi istiyoruz 😊
Firdes_89 Senadmrts merhaba bende 27+5 doktorum 18 Kasım’a Doğum tarihi verdi ama kız bebekler her zaman erken doğuyor diyoyorlar sabırsızlıkla bekliyoruz 😊
Bsraermis8 Mutire maşallah prenses e 😍 e bebeklerde haklı kendince 😁 ama üzülüyor insan hareketler azalınca 😔😊 karışık duygular içindeyim 😁 amaan sağlıkla zamanında gelsinler de . Bu Arada Allah kolaylık versin hepimize 🙏🥰
Mutire Bsraermis8 ayyy hangimiz değiliz bizim duygular karmakarışık olmasında kimin olsun 😂 annelige ilk adım , hamilelik süreci rabbim yar ve yardımcımız olsun 🤩🤩
Badevehande 12_yil_sonra aslında bende 38 haftalıkken sezeryan randevusu alsam da kavuşsam diyorum bi yandan😅 nasıldı ilk sezeryan doğumunuz
Badevehande 12_yil_sonra aslında bende 38 haftalıkken sezeryan randevusu alsam da kavuşsam diyorum bi yandan😅 nasıldı ilk sezeryan doğumunuz
bsyaaa hilal61 hayır henüz belirlemedik eşim ısrarla babasının adını istiyor bende istemiyorum orta yolu bulamadık🥺
12_yil_sonra Badevehande doktorum bana öyle demişti 😂😂ben sana sezaryen yapayım dedim sen illa bekledin dedi . Genel anestezi ile oldum ben iyiydi çok zorlanmadım . 1 haftada ayaklandım . Hatta normal Doğum yapan arkadaşımın benden çok dikişi vardı
kr1907 bebegimyolda_ bende çiftli rakamlara düşmeyi çok istiyorum sanki sayması daha kolay oluyor öyle
bebegimyolda_ kr1907 hayırlısı ile düşersiniz inşallah inanın zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz göz açıp kapayıncaya kadar geliyor 😊