Eslina Cigdem07 kasımın 20 dedi doktor bir kızım var allah izin verirse birde olğlum olcak ama zaman hiç geçmiyor kadım çok uzak gibi g liyor hamileliğim hala sıkıntılı mide bulantılarım ve kusmalarım hala geçmedi kadım gelsin artık ☺️
Cigdem07 Eslina İnşallah hemen geçer canım :/ bende hamileliğimin ilk 4 ayı mide bulantısı ile geçti hiç bi yere gidemiyordum. Şükürler olsun geçti🙏 Darısı sana . Bende artık eskisi gibi gezemiyorum bebeğim baskı yapıyo 👶☺️😍
Eslina Cigdem07 ben 2 aylıkken başlafı 7 oldu hala geçmedi kusmalarım yüzünden kilo kaybediyorum bebeğin gelişimini etkiler diye korkuyorum
Cigdem07 Eslina Korkma hiç bişey olmaz canım sağsalim doğacak inşallah. Bende korkuyordum doktorum hiç korkma o gayet sağlıklı dedi. Midesi bulanan annelerin bebekleri daha sağlıklı oluyormuş 🥰🙏👶
Badevehande Kızlar yorgan yaptıranlar var mı ne kadar pamuk gidiyor kumaşı müslin mi pamuklu kumaş mı tercih ettiniz hadi bana fikir verin haftaya randevuma kadar netleştirmem lazım Kasım annesiyim🤩🤩
Ahorha Badevehande Canım annem yapıyo ne kadar pamuk gidiyo bilmiyorum Ama şiltesini pamuklu diktirdik nevresimi de aynı şeymi bilmiyorum ama annem boncuk pamuktan yapıyor
Akrep Sevgili kış anneleri bebekleriniz için nasıl kıyafetler aldınız?? Normal zıbınları aldım ama onun içine giyilecek ince kıyafet falan aldınız mı? Uyku tulumu olarak polar mı tercih ettiniz yoksa pazen kumaş mı
Demirleblebi 27_ benim mecburi sezaryen olduğu için 38. Haftada olacak doğum. Eğer normal doğum olsaydı 1 aralık olacaktı tarihim.