Medine_1992 Beyzanurlina dimi ya benimkinin kolu bacagı durmadı ama popişi oynatmadı bide devlet olunca iki dk bile bakmıyor doktor 😪
Medine_1992 Tnbarz hiç sorma canım yaaa ama hislerim erkek diyo ya ben öyle hazırladım kız cıkarsa mutluluktan uçarım o ayrı 😁😁
Terspektif Medine_1992 aynen bidaha sor inşallah kullanmana gerek kalmaz çok ilaçta iyi bişey değil sonuçta vitamin bile olsa
Medine_1992 Terspektif tabiki ya birde benim midem de ülser var hap zaten zararlı ondan bir hap istiyorum içinde bircok vitamin barındıran
Tnbarz Medine_1992 canım benimde çevremde herkez kız diyor bebek kesede sağda diye😂🤦♀️😂 ama ısrarla erkek hissediyorum istemsiz ultrasonda oğlum diye falan sevdim içimden ama bilmiyorum tabi hayırlısı bakalım🤭☺️😂
Terspektif Tnbarz Medine_1992 benimde sağdaydı kesede bebek 🤭 ama bana herkes erkek diyor biz kız istiyoruz ama bakalım hayırlısı 🙈
Tnbarz Terspektif bizde erkek 🙏🏻🙏🏻🤷♀️ Bakalım hayırlısı Çin takvimi Rus takvimi bu kan teorisi hepsi erkek çıkıyor göbüşte sivri 🤷♀️ Ama allah bilir gönlümüze göre versin inşallah ☺️
Mom_tobe Medine_1992 umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi☺️ Ben de Mart annesi olacağım inşallah🙏🏻 Pazartesi günü ikili test için randevum var, ama bilmiyorum Kan vermek için aç olmak gerekiyor mu?
Medine_1992 Mom_tobe amin canım hepimiz inşallah yok canum fark etmiyor devletse zaten iki dk baktı sıkıntı yok dedi 🙄kanı da bekliyorum artık sonuç için
Terspektif Medine_1992 valla ben bakamıyorum bile kıyafetlere cinsiyeti bilmiyorum içimde kalır diye 😂😂