elif_badeninannesi Medine_1992 güzel sonuçlar alırsnz inşallah bizde 12+5iz bugün yaptırdım ikili test çok tatlı çok sakindi :) nasıl büyümüş bu kdr dedim ☺
Medine_1992 elif_badeninannesi ne güzel canım ya aynen bende çıktım bugün doktordan hemen babasını aradım 💕kocaman olmuş bu diye çok güzel bir duygu çok
Medine_1992 Esrdmr canım Zonguldak Ereğli echomar da çok iyi bir hastane İsmail bey var müthiş bir doktor
Tnbarz Terspektif bizde erkek 🙏🏻🙏🏻🤷♀️ Bakalım hayırlısı Çin takvimi Rus takvimi bu kan teorisi hepsi erkek çıkıyor göbüşte sivri 🤷♀️ Ama allah bilir gönlümüze göre versin inşallah ☺️
Terspektif Tnbarz ay hadi bakalım Çin Rus filan bende de erkek dedi hep ama doktor bişey demeden kendimi bağlamak istemiyorum 😂
Tnbarz Medine_1992 hadi yaa bende işte çok zayıftım yavaş yavaş almaya başladım 1 buçuk kilo almışım 🤭
Ceylin96 Medine_1992 kdz Ereğli mi ? Bende Oralıyım daha kurbanda oradaydım fındık topladık bir hafta oldu geleli 🙂🙂
Medine_1992 Tnbarz çok iyi canım ideal doktor 4 aydan sonra alımlar baslar degerlerşn normal alırsın dedi bebiş bu zayıf anne ile nasıl önden gidiyor anlamadım 😁
Medine_1992 Ceylin96 gercekten mi ne güzel bende orada büyüdüm bayıldığım müthiş bir yer doğu görevinden sonra kesin oraya yerleşmek istiyoruz 💕💕