Mrvmrv HavvaCenk bende koruya gidiyodum bıraktım bildiğim kadarıyla büyük ihtimal sadece Doğum 2000 ile 2500 arası
Mutlu_anne2 Mrvl canım 2 gün önce acil olarak kusma ve isal şikayetiyle gittim talipli olmadığım için bebeğe bakıp beni ibni sinayayonlendirdiler ama çok menin kaldım ordan doktorunun adı ne ve ben 18 +1 im oraya gitsem artık kabul ederler mi
Hali Mutlu_anne2 bende tıpa gidiyorum hocalar çok dolu 19 haftaya kadar alıyorlar diye biliyorum ben şimdilik normal polikliniğe devam ediyorum
Minedy Mutlu_anne2 eğer gitcekseniz 19. Hafta son hafta o hastanenin alması için bu haftayı bitirmeder gidin
Mrvl Mutlu_anne2 Canım 19 a kadarkabul ediyolar sanırım polkinlik bölümünde olduğum için yani özel bölümünde deil herhangi doktor seçme seçenegin yok hangisi denk gelirse ama genel olarak memnunum hastaneden
Serra_t Mey bi yanlislik olmasi lazim paketin icinde dogum da dahil o fiyatlar ben gecen ay paket yaptirdim. Paketin iceriginde normal dogum ya da sezeryan dahildi.
Edaskaya Mey çukurambar pahalı koru Sincan Hüseyin pehlivana gidiyorum 3850 ödedim Doğum paketine ve çok memnunum 🙏
Symm Yenmahalle devlet hastanesi önceki dogumumu koruda yaptım hersey güzeldi ama gereksiz pahalandı yenimahalleden memnunum
reyhan_incesu Symm sana tavsiyem yedek bi hastahanen muhakkak olsun başından atabiliyo gece ve haftasomu bizzat yaşadım
OguzKaganm Ankara Şehir Hastanesinde düşünüyorum :) gidenler memnun bakalım bende memnun kalırım inşallah 🌸
OguzKaganm nserd bugün kontrolüm var benimde kafamda merak ettiğim şeyler var inşallah cevap bulabilirim 😃 özel oda tutuluyor mu acaba siz biliyor musunuz ?
Zumer nserd ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı ? Yaptırdı iseniz gün tarihini randevu tarihini uzak tarihe atıyorlar mı ? Pazartesi gidip ayrıntılı için randevu almak istiyorum da ?
seyma281015 Yenimahalle eğitim araştırmada yaptım 5 gün önce. Hep oranın hastasıydım zaten, Her şeyden çok memnun kaldım. Özel hastane rahatlığı vardı Allah razı olsun 👍🏻
Cemredeniz seyma281015 normal mi sezeryan mı bende orada yapmayı düşünüyorum hastane personelinin tavrı nasıl
blgkstk seyma281015 canim odaları refakatçi olayını doğumda doktorun tutumunu sancini nerde nasıl çektiğini falan anlatır mısın rica etsem? Bende orda yapacağım çünkü bilgilenmek istiyorum
Zumer seyma281015 doktorunuz kimdi ? Normal mi sezeryan mi ? Doğumu kim gerçekleştirdi ? Ben de oradayım da 🙋🏻♀️
Rabiaaa1 Ssraa Allah bagişlasin sağlikla buyur insallah :) Normal mi sezeryan mi oldunuz acaba benjmde pazartesi orda dogumum var da
Mey Serra_t öyle zaten ancak doğum paketi almayıp sadece doğum yapmak istersek diye görüştüğümde 6000 tl fiyat verdiler bana
nserd OguzKaganm bende bugun sonuç göstermeye gideceğim 😊 malesef bi bilgim yok kimseye soracak fırsatım da olmadı
Mrvl Hali Hali Canım normal poliklnkteym hangi doktor denk gelirse o bakıyor 38 haftaya gircez biz inş sen hangi doktor kaç haftalıksın
Hnfe GulinMert evet hastane bosalmis zaten ben bulantidann2 gun yattim pazartesi gelmeyin hastane tasiniyo dediler
Ssraa Rabiaaa1 amin Allah razı olsun🌸 normal yaptım ben. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim hastane hakkında vs
Deletedmom0071 EUEUEU ben de hacettepede yapacağım inşallah. 2 eltim de orda doğum yaptı özel gibi devlet hastanesi valla. Dosya açtırmak zor oldu ama başardım 😄💪🏻
Eliffsefa EUEUEU benim kalbi durmuş düşen bebeğimi bilemedi herşeyi iyi diye eve gönderdiler tavsiye etmiyorum asistan doktorlar bakıyorlar onlarda ne yapıcağını hemşireye soruyor tecrübeli hiç kimse yok