Minedy Mutlu_anne2 eğer gitcekseniz 19. Hafta son hafta o hastanenin alması için bu haftayı bitirmeder gidin
HavvaCenk Cerenyrt ya aslında 6750 7000 civarı diye biliyorum. Ama gebeliğimin ilk dönemlerinde araştırdığım zaman. Şuan 29 hafta gebeyim. Gitsem sadece Doğum için acaba aynı fiyat mı olur onu merak ediyorum.
nserd OguzKaganm bende bugun sonuç göstermeye gideceğim 😊 malesef bi bilgim yok kimseye soracak fırsatım da olmadı
Ssraa Rabiaaa1 amin Allah razı olsun🌸 normal yaptım ben. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim hastane hakkında vs
Rabiaaa1 Ssraa Ben kendi istegimle sezeryan istiyorum bakalim pazartesi neler olacak :) Kac refekatci aliyolar acaba sezeryanda kac gun tutuyolar bilginiz var mı
Ekk12 Ssraa bende orada yapacağım inşAllah Allah izin verirse. Hangi doktora gittiniz kaç refakatçiniz vardı yapın yada yapmayın diyebileceğiniz bir şey var mı? Fikir verebileceğiniz bir konu var mı?
Mey Serra_t öyle zaten ancak doğum paketi almayıp sadece doğum yapmak istersek diye görüştüğümde 6000 tl fiyat verdiler bana
Duyguuukk bebegimyolda_ merhaba Hacettepe de hangi doktora gidiyorsunuz bende Özgür hocaya randevu aldım ama sezeryan a giriyo diye tereddütlerim var normal Doğuma kim giriyo acaba