Mutlu_anne2 Mrvl canım 2 gün önce acil olarak kusma ve isal şikayetiyle gittim talipli olmadığım için bebeğe bakıp beni ibni sinayayonlendirdiler ama çok menin kaldım ordan doktorunun adı ne ve ben 18 +1 im oraya gitsem artık kabul ederler mi
Berna9 Hnfe bende büyük doğuma gidiyorum ama banada tahmini 1 ay demişlerdi 1 hafta önce kesin mi bu bilginiz acaba :/
Cerenyrt HavvaCenk ben doğumu koruda yapacağımda, hamilelik öncesi rutin kontrollerime oraya gidiyordumda ondan sordum :) bende naciye hanıma gidiyorum 👍🏻👍🏻
Asuumman Cerenyrt sadece Doğumu çukurambar koruda yapacağım dediniz. Bildiğim kadarı ile hamilelik sürecini takip etmeyen doktor doğuma girmiyor. Hangi doktor ile görüştünüz Doğum anı İçin
Cerenyrt HavvaCenk ilk doğumum erken olduğu için 2. De ne olur ne olmaz diye yeni doğan ünitesi olan hstane baktık.. 19 mayıs hastanesinin yenidoğan ünitesi olmadığı için tercih edemedik. Çukurambar koruda aşkın hocaya gidiyorum
Sirius92 Kardeşimin bu hafta doğumunu Naciye hanım yaptircak Allah izin verirse. Bende rutin kontrollere kendisine gidiyorum. Şimdilik memnunum bakalım.
HavvaCenk Cerenyrt aşkın hocayı biliyorum evet bende oraya gitmek istedim ama fiyattan dolayı maalesef olmadı. 😢 Sadece Doğum için oraya gelsem kaç tl ye Mâl olur acaba
ebruebruu Cerenyrt merhaba mesajını okudum forum da aşkın hocaya gidiyormuşsunuz sanırım nasıl memnun musunuz birde doğum paket ücretini biliyor musunuz 14 haftaligim doktor arayisindayim şimdiden teşekürler
Mrvmrv HavvaCenk bende koruya gidiyodum bıraktım bildiğim kadarıyla büyük ihtimal sadece Doğum 2000 ile 2500 arası