reyhan_incesu Symm canım ben ve çevremde bi kaç arkadaşım yaşadı illa almayacak diye birşey yok ama tavsiye olarak benim yaşadığımı yaşama yedek aklında olsun dedim
Tugbardm ebruebruu benimde tam net bilgim yok paket alacaktım bana paket vermiyorlar artık ocakta kendi kliniğimi açıcam oraya geçeceğim dedi sadece bu kadar biliyorum. İnşallah kendi kliniğinde doğum hane olur yoksa çok masraflı ve zor olacak işler
dolcevita Yenqec Evet memnunum. Oldukça sakin ve sabırlı bir doktor, ne zaman arasam ya da mesaj atsam cevap verip ilgileniyor. Benim gibi evhamlı ve panik anne adayları için önerebileceğim biri☺️
nserd Emine çelen’e gidiyordum, sonuncuda batuhan beye muayene oldum çok güzel ilgilendi. Sıra bulamıyorum zaten hangisine denk gelirse oluyor biraz
Semanurkopr Hacettepe üniversitesi hastanesine devam 37+1 haftalığım şuan doktorum çok iyi gece gündüz birşey olduğunda arayıp mesaj atabiliyorum özele giriyor 120 tl muayene ücreti var doktorumdan çok memnunum
nserd Zelss Ya bu sefer Ayşe Altındiş e gittim , nasıl memnunum anlatamam, çok güzel bire bir ilgilendi sıra bulursan tavsiye ederim 👌🏻