Symm Bn koruda ilk dogumumu dogum paketi alarak tanıdık vasıtasıyla 4.500 e yaptım bu sefer tekrar doktorumla görüştügümde dogum paketini 8 bin küsür dedi onun için gidemedim yoksa dogum paketi almayı düşünmüştük
Legolast Deletedmom0071 gurkan bey gebelık takıbı yapıyor mu ben yapmıyor dıye bılıyorum bu arada muayene ücreti nedir ayrıca dogum için hacettepeye ekstra ucret verecek mısınız??
dolcevita Yenqec Evet memnunum. Oldukça sakin ve sabırlı bir doktor, ne zaman arasam ya da mesaj atsam cevap verip ilgileniyor. Benim gibi evhamlı ve panik anne adayları için önerebileceğim biri☺️
Ekk12 uyanikkeda11 amin inşAllah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi bende incirli de oturuyorum bir randevumuz denk gelse de tanışsak güzel olur bence :)
Sirinaysenur ebru_dgn Evet paket aldım ben, pahalıya geliyor malesef 11bin küsür normal doğum epiduralli ve sezeryanda artıyor fiyat 🙄 Pahalı olduğunun farkındayım ama bu şekilde psikolojik olarak rahat edebildim.
Asuumman reyhan_incesu canım 16.haftada iken çukurambar korudan mı aldınız paketinizi. Ne kadar ödediniz
Havvaalshn AYsegulusal benimde sevgi türe inşallah normal doğum istiyorum ama bana daha çok var Allah kolaylık versin size 🤗🤲