nserd Zelss Ya bu sefer Ayşe Altındiş e gittim , nasıl memnunum anlatamam, çok güzel bire bir ilgilendi sıra bulursan tavsiye ederim 👌🏻
Ayfbrt Mervensr Göksun Diye Bir Doktora Randevu aldim bende umarim iyidir ya . Çok sterss oluyor insan hastanede tasindi hep bir karmasa hastane refakatci aliyormu bilginiz varmi ?
Mervensr nserd evet, eski çalıştığı yerden beri onun takibindeydim, doğumu da onunla yapmak istiyodum, nereye giderse oraya gittim haymanadaydı oraya gidiyodum :) ama 36.haftası bitiyo şimdi, bugün muayne oldum son görüşmemiz dedi izne ayrılcakmış inşallah
Ndm Bende Ankara tıp a gidiyorum ama o kadar kötü ki anlatamam yanımda biri suyum geldi dedi kimse dikkate almadı o bile bizle sırada bekledi hiç acımıyorlar özel hastane arıyorum çünkü burada hayatta doğum yapılmaz.
Mervensr Ayşe hanım, şehir hastanesinin doğum olanaklarınjn iyi olduğunu söyledi, sancı odaları tek kişilikmiş, yeni doğan yoğun bakımı vs iyiymiş öyle dedi ben o yüzden şehir hastanesinde düşünüyorum doğumu..
nserd Mervensr Bende bugun ilk defa muayene oldum, özele gittim bu kadar ilgilenmedi, çok üzüldüm gerçekten
ebruebruu Cerenyrt merhaba mesajını okudum forum da aşkın hocaya gidiyormuşsunuz sanırım nasıl memnun musunuz birde doğum paket ücretini biliyor musunuz 14 haftaligim doktor arayisindayim şimdiden teşekürler