Svcnn Nesliiii ilk dogumumda 38 haftada normal dogum oldu bu ikinci hamileligm 40 hafta olarak hesaplarsak 20 nisana denk gelyr ama yine buda 38 haftda dogarsa nisann 10 una dgru dogar heralde
humanisa Elfazr bizde 32 2 olduk ne uyku kaldı ne birşey geceleri artik olamasin istiyorum vala sırt üstü uyuyorum nefes anlamıyorum yan uyuyorum kolarim yanlarim allah yardımcımız olsun ne diyim😂😑
humanisa Adelimm vala bende aymiyim cnm benimde sabah eşim ise gitinde uyuyorum ve bizde pirensesimle 32 +2 deyiz 😊😟
humanisa kızlar sizde de nefes alamda zorlaniumusimz ben bugün çok zorlaniyrum sanki kalbim sıkısıyor sizde de oluyom😳😳
EsraM humanisa oluyor ya son zamanlarda hatta konuşurken bile arada nefes alıyorum nefesim kesiliyor böyle
Neslihanasya selineliz07 turluyorum Bende uyuyamıyorm bide sağ sol yata yata kalcamn kemkleri ağryo kitlenyo sanki yürürken 🤦♀️ Tam uyucam lavabo ihtiyacı olyo sabaha karşı ancak uyuyuyorum
selineliz07 Neslihanasya benimde oyle canim valla sabaha kadar lavobayla kanka oluyorum resmen bide kemiklerim cok batiyor
Sonay Elfazr hamileliğin basından beri var sürekli uyanıyorum zor uykuya dalıyorum heryerim ağrıyor 😏 bitanede oğlum var o uyuyor mu uyandı mı nefes alıyor mu diye kontrol ediyorm 😔
Mybabyboy zlemAtAcar 31+1de 1670 gram benim oğlum. Doktor normal diyo ama bana az gibi geldı:/ ultrasonda 30+4 cıkıo kılosu ama doktor normal hersey dıo🤦♀️ Neler yemek lazım hep iyi beslenıorm süt yogurt et kuruyemıs peynir vs
zlemAtAcar Mybabyboy canım bebeğin yapısıyla ilgili... 31. Haftada bu bebeğinin kilosu normal. Bizimki biraz iri sanırım. En başından beri bir hafta iki hafta öndeydi. İnan ben senin kadar dikkat edip beslenmiyorumdır.
baharclk Mybabyboy Benimkide az canim 29da 1200du simdi 31 olduk ama yine fzla almamisizdir bence. Benim doktorumda bisey demedi minyonsunuz büyük bebek beklemeyin hem normal dogum icin böylesi cok iyi dogunca herkes gibi oda büyüyecek oyle kalcak degil dedi. Bilmiyorum ki üzülmemeye calisiyorum ilerleyen haftalarda bakicz artk. Bende iki haftadir sut kuruyemiş yumurta vs yiyorum bakalm
EsraM Nero aşağı yukarı yaklaşık 1 aydır var sanırım geceleri uyurken zorlanıyorum Doktorum normal Dedi azaltmak için yürüyüş ve süt ürünleri bolca tüket Dedi, önceden daha çok batıyordu azaldı ama hala var tabi