Svcnn Elfazr 32+3 olduk bugun uyku duzeni denen nse kalmadi hergun uykulardan uyanyrm agrilar lavabya gt gel ama nette okudum bgun vucudumuz dogum.sonrasnda hani bebegi emzrmek icn gecelri bikac saatte bir uyancgz ya ona hazrlik icn byle oluyorms
Omerinannesi Elfazr evet bende uyuyamiyorum gecede 4 kere kesin kalkiyorum ama uykusuz hissetmiyorum oda ayri konu😊
EsraM Elfazr 33+3 olduk şükür aynen uykusuzluk fena bende kalça kemiği batması çok birde pozisyon bulamıyorum rht edemiyorum sürekli bi sağ bi sol dönüyorum 😓
Havva Orası öyle ama sancılar çok fena ağladım desem yeriydi bugün sağa dönüyorum sola dönüyorum olmuyor sırt üstü yatmak tehlikeli diyorlar ne yapacağımı şaşırdım
EsraM MerveAksoyBaydar he ya, kızlar sizlerde karın sertleşmesi ve ara ara ağrı oluyormu karının değişik bölgelerinde ?
Tolsel Bende 4 kere kalkıyorum yatakta dönmekte zorlanıyorum burnum da tıkalı o da uyutmuyor 😔😔 kızlar siz eşyaları yıkamaya başladınız mı hastane çantasını hazırladınız mı
KeremEnsar2124 Ahhh ahhh uykusuzluk agrilar filan devam 33 olduk ama daha cok geceleri yandigim icin uyuyamiyorum bunaldim artik
Adelimm Elfazr ya bende geceleri cok uyanıyorum demekkı bu haftalarda herkeste oluyor. Yan yatmaktan bacağım yada kolum uyuşmuş şekilde uyanıyorum. Sonra dön dön dur yatakta sabah eşim işe gittikten sonra uyuyabılıyorum.
humanisa Adelimm vala bende aymiyim cnm benimde sabah eşim ise gitinde uyuyorum ve bizde pirensesimle 32 +2 deyiz 😊😟
Seda42 Elfazr bende 34 +1 oldum uyku haram belim kalcam bacaklarim agriyor tam rahat pozisyonu buldum uykuya dalacam tuvalete kalkıyorum😊