baharclk Mybabyboy Benimkide az canim 29da 1200du simdi 31 olduk ama yine fzla almamisizdir bence. Benim doktorumda bisey demedi minyonsunuz büyük bebek beklemeyin hem normal dogum icin böylesi cok iyi dogunca herkes gibi oda büyüyecek oyle kalcak degil dedi. Bilmiyorum ki üzülmemeye calisiyorum ilerleyen haftalarda bakicz artk. Bende iki haftadir sut kuruyemiş yumurta vs yiyorum bakalm
Mybabyboy baharclk evet anne baba yapısı önemli tabi. Saglıklı olsunlar da kilosu da önemlı degıl büyürler inş☺Ben erken dogum riskım oldugu ıcın hemen kılo alsın istıorm psıkolojıkman
baharclk Mybabyboy olsn herşeyin çaresi var canim bi tanidigim 6.ayda 700gram doğurdu simdi 8yasnda çocuğu okula gidiyor gayette iyi sadece 2ay kuvezde kalmis
EsraM Nero aşağı yukarı yaklaşık 1 aydır var sanırım geceleri uyurken zorlanıyorum Doktorum normal Dedi azaltmak için yürüyüş ve süt ürünleri bolca tüket Dedi, önceden daha çok batıyordu azaldı ama hala var tabi
Nero EsraM benimde 16 haftaya doğru başladı suan 24 haftadayım ama hala batıyor. Yürüyüş iyi geliyor ama gece yatağa girince yine baslıyor uykusuz kalıyorum artık ya 😔
EsraM MerveAksoyBaydar he ya, kızlar sizlerde karın sertleşmesi ve ara ara ağrı oluyormu karının değişik bölgelerinde ?
Svcnn EsraM oluyor bende ve belimde adet sancisi gbi sancim oluyr haff haff arada ck az kasiklarmdada oluyr ama agrlikli olarak belimde
EsraM humanisa oluyor ya son zamanlarda hatta konuşurken bile arada nefes alıyorum nefesim kesiliyor böyle
EsraM Nero fena ya batması gece 100 kere dönüyorum ya, neyse Allah’ın izniyle az kaldı canım Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 😊
EsraM Lavinim21 şimdilik bişey belli değil benim tercihim normal Doğum ama ben belden ameliyat olmuştum geçen yıl bakalım doktor sıkıntı Yok derse normal, yoksa sezeryan mecburen hayırlısı diyelim 😅
mercimek 33+4 olduk biz de ve aynı şikayetler bende de mevcut üstüne bide kasık kemiği ağrım var sağ tarafımda adım attıkça veya hareket ettirdikçe ağrıyor😞 allah hepimizin yardımcısı olsun😌
Asli 33+5 deyim suna kadar hic bir sıkıntı çekmedim gayet rahat uyuyorum elimde ayağımda şişme olmadı eşim işe giderken uyandığım için bir o zmn tuvalete gidiyorum tekrar uyuyorum çok şükür mide yanmam felanda yok böyle bitiririm inşAllah