1234446 Medine_1992 sonuçlarını ne zaman alacaksın canım bende haftaya yaptıracam ama yaptır diyen de var yaptırma diyen de
Medine_1992 1234446 bende keçiören deyim bu arada canım 😊10 gün sonra kan sonucu canım ultrason temiz çıktı şükür kan için 10 gün sonra işte bence yaptır içinde kalmasın
Sarpim 1234446 sali gunu yaptirdim, 12+1 di, burun kemigi ense kalinligi normal cikti cok sukur, tahlil sonuclarinin cikmasina daha var tabii
11bsb Ayliz ya ben kendimi bildim bileli kız istedim ama öğrendigimden beri erkek diyorum. Ikisi de fark etmez ama his erkek yönünde. Bir de ben daha ogrenmeden 8 yaşında yeğenim seni rüyamda gördüm oğlun olmuştu demişti bana. Üzerine öğrenince bende erkek hissediyorum bilemedim sence ?
Ayliz 11bsb yani bende kuz istiyorum kendim için fakat hissedemiyorum ilk gebeliğim düşük sonucu ile sonlandı sanırım o yüzden. Rüyada görülen cinsiyetin tam tersi oluyor diyorlar Ne kadar doğru bilmiyorum tabi Rabbim önce hayırlı sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin
1234446 Medine_1992 evet Keçiören özele gidiyorum aslında baya yakınız 😂 bende uyanış la hacıkadının arası bi yer 😊
Medine_1992 1234446 aaaa ben özel keçiören hastanesinin karşı sokağındayım 😁😁😁memnun musun doktordan ben bir kere gittim iyi bir doktoru sakin bir adam
Medine_1992 1234446 ben devlette memnunum ama uzak tabi biraz zaten ayda bir gittiğim için bide özel keçiören için çok kötü yorum okuyunca korktum 😪😪
1234446 Medine_1992 ne gibi yorum valla ben çok memnunum doktorumdan zamanında etliğede Zekai tahire de gittim hiç memnun kalmadım
Medine_1992 1234446 canım eczaneler varya cevresinde onlar bile önermedi bide forumdada doğumla ilgili kötü yorum okuyunca yoksa doktoru bende çok sevdim doğum için medisis istedim ama oda 10 milyar diyor bakslım kararsızım ben hala Sami ulusta iyi diyorlar
1234446 Medine_1992 benim çevremden bi kaç kişi daha doğumunu orda yaptı çok memnunlar Doğuma daha çok var bakalım bi hayırlısı ama bu Mustafa doktor çok iyi Doğum için bilmiyorum ama
Medine_1992 1234446 ay canım öyle diyorsan çok iyi ya biz bir yıldır buradayız çok bilmiyoruz eger iyiyse bana cok yakın ne güzel olur doğum için hayırlısı cinsiyet için yine oraya gidicez eşimle devlette öğrenemezsek😁
1234446 Medine_1992 aynen canım bende yakın diye orayı istiyorum bakalım hayırlısı ikili taramada cinsiyeti tahmin eder inşallah hep söylüyor fotoğraf felan başından beri veriyor
Denizincani Esila4549 Rabbim sag Salim kucagina almayi nasip etsin canim bende uc sene bekledim simdi tam 20+0 olduk yolu yariladik hayirlisiyla Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin
Ztbr Merhaba güzel anneler 10+6 haftalık ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğim kız 2 Eylül'de 1 yaşında olucak ben en son 7 haftalıkken fln kalp atışını duymaya gitmiştim Eylül'ün ilk haftası ikili için çağırdı doktorum bakalım cinsiyeti soylicekmi kızıma arkadaşmo gelicek erkek kardeşmi bende heyecanla bekliyorum Eskişehir'de yaşıyorum bu arada.😍
Medine_1992 Deletedmom3 hayırlı olsun canım senin için sevindim ama kendi doktoruma kızıyorum ya 12 haftalık için erken dedi insan tahmin söyler catladm artık 😪😪😪😪