SerifeYazar24 9+5 iz bizde 6 yıllık bekleyişin sonunda rabbim müjdelendirdi elhamdulillah Konya’da yaşıyorum lakin şu an Mekkedeyim. Kabe’den selam ve dua ile inşallah☺️
Kbrazcan SerifeYazar24 ay oralarda bana da dua eder misin lütfen bi bebeğimi 30 haftalık kaybettim şimdi ikiz hamileyim ikisini de sağlıklı alayım kucağıma nolurr 😢 ismin kübra
SerifeYazar24 Ceydannesi ben başkent hastanesinde Emel Ebru Özçimen’e gidiyorum. Memnunum tavsiye ederim🤗
SerifeYazar24 Kbrazcan elbette rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah bebişlerine canım benim. İsmen duş ederim inşallah
Mom_tobe Esila4549 Ben de 11+4’üm 10 Mart gibi doğum düşünülüyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi🙏🏻☺️🌸
Myisland Esila4549 bende 10 haftalık 2.gebeliğim. rabbim sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah 💖
kbratkgz Esila4549 doktorum kesin soylicem dedi 11 haftaliktan gittigimde goremedi bidakine kesin soylrm dedi
Cansuu01 11+3 olduk biz de :) 30 Ağustos’ta 2 li testimiz var :) kim bilir belki öğreniriz cinsiyetini 💕 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Kbrbydkk 1234446 ya evet biraz fazla ayakta kalınca veya uzun süre oturunca çok fena bek agrisi yapıyor.onceki gebeligimde tutuluyordu belim kaskatı olup hareket edemiyorum. Bunda da öyle olacak gibi
Dilruba_FatihinAnnesi Kbrbydkk bu bel ağrısına Bi çare yok mu? 3 aydır yatıyorum. Şimdide bel ağrısından ne yatılıyor ne oturuluyor.
Nnurmehmet Kızlar 10+2 olduk bizde karın ağrısı yaşıyorum 2 gündür sizde de oluyor mu normal mi acaba bu aralar biraz fazla yoğun ve tempolu geçiyor günlerim ondan olabilir mi acaba endişelendim biraz 🤔😑
11bsb Ayliz ya ben kendimi bildim bileli kız istedim ama öğrendigimden beri erkek diyorum. Ikisi de fark etmez ama his erkek yönünde. Bir de ben daha ogrenmeden 8 yaşında yeğenim seni rüyamda gördüm oğlun olmuştu demişti bana. Üzerine öğrenince bende erkek hissediyorum bilemedim sence ?
Nnurmehmet 1234446 İyi bari normalse ☺ Bu arada canım bende 10 eylülde 2li test yaptıracağım inşallah herşey yolundadır hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza 🤲🧡 ALLAHım hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤰
Sarpim 1234446 sali gunu yaptirdim, 12+1 di, burun kemigi ense kalinligi normal cikti cok sukur, tahlil sonuclarinin cikmasina daha var tabii