Medine_1992 Deletedmom3 hayırlı olsun canım senin için sevindim ama kendi doktoruma kızıyorum ya 12 haftalık için erken dedi insan tahmin söyler catladm artık 😪😪😪😪
Deletedmom3 Medine_1992 bizimki ben sormadan söyledi ben 16 da falan ögrenmek istiyordum bi hata olmasin diye ama gecen hafta yine baska bi dr a gittim o da kız dedi bakalım artık 😊
Havva23 Huri66 canım oladabilir olmayadabilir benimde 2 günde 4 kat birden artmıştı ama tek 😊 7 +2 günlüğüz
Medine_1992 Deletedmom3 hayırlısı olsun canım ya ne güzel ben 10 gün daha beklemedeyim yine söylemezse özele giderim yani 😠
Htcglgnaksy Esila4549 çok beklemişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏 11+5 den selamlar 👶👶👶
ekimannesi2360 Seymasezer 9 haftalıkları görünce ne kadar da çok zaman geçmiş diyorum en zor haftalarım 🤦♀️Şükür bugünüme 30 olduk 🤰
Deletedmom3 Medine_1992 haa devletteyse 7.aya kadar soylemeyen dr lar biliyorum devlette cok gec soyluyorlar cunku yasal degil cinsiyet begenmeyip bebegi aldiranlar oluyomus. Ozele giderseniz soylerler hangi sehirdesiniz
1234446 Medine_1992 aynen canım bende yakın diye orayı istiyorum bakalım hayırlısı ikili taramada cinsiyeti tahmin eder inşallah hep söylüyor fotoğraf felan başından beri veriyor
Medine_1992 Deletedmom3 canım 10 gün sonra bakarız dedi doktor ya 7 ay 😁😁beklemez de Ankaradayım gurbet
Aycan16 10+5 olduk kizlar bizde 5 eylulde 2li tarama icin gidicez erkege benzetti doktorumuz ama birdahaki geldiginizde kesin soylerim dedi merakla bekliyoruz :) sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin
Kbrbydkk Aycan16 bende 5eylulde ikili tarama için gidicem. İnşallah cinsiyeti öğrenebilirim çok heyecanlıyım zaman geçmiyor 😂sonuclarimiz da temiz çıkar inşallah 👍
Medine_1992 Burcuburcuuu Hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin iki tane can taşımak ne kadar güzel çok şanslısınız 💕
Nnurmehmet 1234446 İyi bari normalse ☺ Bu arada canım bende 10 eylülde 2li test yaptıracağım inşallah herşey yolundadır hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza 🤲🧡 ALLAHım hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤰