lilac merhaba herkese,bende bugün gittim dr a.11+4 benimde,cinsiyetini sordum çok erken dedi tahmininizi söyleyin dedim kız diye düşünüyorum ama 16haftalıkken net söylerim dedi.Sizce değişir mi?Bu haftalarda tahmin edilip doğru çıkan var mı acaba😊
lilac Medine_1992 teşekkür ederim ama net değil henüz bende merak ediyorum değişir mi diye 23eylülde öğrenecegiz artık😊
Kardelen19 Esila4549 size 10 çok benim 21 yıldır hasretiz şimdi 8+4 çok şükür ama elim yüreğimde korkuyorum daha önce bir düşük var
Poncikbiranne Allahim bekleyem herkese sag salim kavusmayi nasip etsin insallah bizde cok sukur 9+3 olduk daha once 2 dusugum oldu hersey icin sabirsizlikla bekliyoruz
Medine_1992 lilac canım ama en azından tahmin var bana hiç uğrşmadı bebiş dönsün diye neyse hayırlısı 😁2 eylülde de ben öğrenirim inşallah 😁
iremgorlensnsnsn 1234446 kesinlikle başlıyor😂 11 haftalığım ve belimin ağrısından sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum
Kbrbydkk 1234446 ya evet biraz fazla ayakta kalınca veya uzun süre oturunca çok fena bek agrisi yapıyor.onceki gebeligimde tutuluyordu belim kaskatı olup hareket edemiyorum. Bunda da öyle olacak gibi
ipekgul Tugba_38 valla canm bnm ilk gebeliğimde 16da belli oldu. Bu sefer ultrason makınası çok iyi diye doktor gördü hralde. erkek olsa biraz çıkıntı olur bu haftalarda sennki dümdüz kız ddi:)
Deletedmom2224 Esila4549 bir evlat kaybedip toprağa koyduktan sonra ki ikinci gebeliğim toplamda 4 sene bekledim diyelim 😑 10+4 üz sağlıkla gelsin bütün bebekler inşallah 🤲🏻
Ceydannesi Arkadaşlar 9 haftalık gebeyim şu mide bulantısı mahvettin beni gece gündüz demiyo hayattan bıktım önerisi olan var mı bende Konya dayım doktor öneriside arıyorum
SerifeYazar24 Ceydannesi ben başkent hastanesinde Emel Ebru Özçimen’e gidiyorum. Memnunum tavsiye ederim🤗
Yenigebis592 Iyi geceler kızlar bende dört düşük den sonra şükür tekrar hamileyim inne kullanıyorum hergün hayal gibi geliyo hala bana hic bu haftaya gitmemiştim çok ebizde on hafta mis bugün bitti rabbim ins tamamına erdirsin sin benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah sizlerde sağlık la kucagıniza alırsınız bebislerinizi🙏🙏🙏❤️