ipekgul Ayliz evet canım bende şaşırdım ultrason makınası çok iyi oldğundan bebekte hareketliydi doktor kız dedi:)
Dilruba_FatihinAnnesi Tubina o kadar erken cinsiyetini öğrenebilir mi? Bizde 11+4 pazartesi kontrol var
Kr_pinar Medine_1992 aynen çok şükür rabbim layık gördü nasip etti sağlıkla kucağımıza Almayıda nasip etsin
kbratkgz Esila4549 bende 5yillik ewliyim 2dusugum olmustu suan 12 haftaligiz haftaya cinsiyetini ogrencem insallah
kbratkgz Esila4549 doktorum kesin soylicem dedi 11 haftaliktan gittigimde goremedi bidakine kesin soylrm dedi
Medine_1992 Kr_pinar amin canım amin o günü bekliyorum heyecan ile o kadar hızlı büyümüş ki şok oldum bugün 💕
Medine_1992 Senyorita ne güzel ya benim doktor hiç oralı olmadı bebişte dönünce hayırlı olsun bu arada canım 💕
Tugba_38 Terspektif canım şuan hüma hastanesıne gdıyorum humeyra hanım var tercıhım bayan oldgu ıcın onu sectım fakat degstrmeyı dusunuyorum cahit bey var humada belkı ona gecerım dogumum da buyuk ıhtımal huma hastnesınde olur
Tugba_38 ipekgul ya hemen bellı oluyor mu 11. Haftada cok erken degl mı bn 16. Hafta sanıyorum cınsıyeti 😊
ipekgul Tugba_38 valla canm bnm ilk gebeliğimde 16da belli oldu. Bu sefer ultrason makınası çok iyi diye doktor gördü hralde. erkek olsa biraz çıkıntı olur bu haftalarda sennki dümdüz kız ddi:)