Dilruba_FatihinAnnesi Tubina o kadar erken cinsiyetini öğrenebilir mi? Bizde 11+4 pazartesi kontrol var
_kbranr_33 Bızde 8+1 iz hamd olsun tam dogum tahrını bılmıyorum ama kendımıze gore marta denk gelıyor eşim03.03 ben13.03 insallah cocumuzda mart olur 🙏🏻💕
Fatmanur_yakup17 Esila4549 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende 8 9 Ay bekledim 11 haftalık +4 günlüğüz
Nnurmehmet Esila4549 10+0 olduk elhamdülillah 🌼 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize 🤲
Emos23 Esila4549 9+6 haftalığız bizde 🥰 benim 6. Haftadan beri çok ağır geçiyor hele de bu hafta benim gibi olan var mı 😓
Terspektif Tugba_38 hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Bende kısmetse Doğumu memleketim de yapıcam doktor araştırıyorum habire
Tugba_38 Terspektif canım şuan hüma hastanesıne gdıyorum humeyra hanım var tercıhım bayan oldgu ıcın onu sectım fakat degstrmeyı dusunuyorum cahit bey var humada belkı ona gecerım dogumum da buyuk ıhtımal huma hastnesınde olur
Farahmelis Esila4549 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben 2 kez düşük yaptım şuan 18 haftalığım Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Tugba_38 ipekgul ya hemen bellı oluyor mu 11. Haftada cok erken degl mı bn 16. Hafta sanıyorum cınsıyeti 😊
ipekgul Ayliz evet canım bende şaşırdım ultrason makınası çok iyi oldğundan bebekte hareketliydi doktor kız dedi:)