Terspektif Huri66 hcg değerine göre bişey söylemek zor her kadının her hamileliğin farklı olur. Kese bebek kalp atışı filan oluşunca anlaşır ancak o
Havva23 Huri66 canım oladabilir olmayadabilir benimde 2 günde 4 kat birden artmıştı ama tek 😊 7 +2 günlüğüz
Hamd_olsun Terspektif ben dün akşam gittim canım 11+3 tü dr belli olmadığını söyledi yani benim olmadı belki sizin belli eder 14. Haftada giderim artık
Kbrbydkk Bende 10+4 um. Bugün minnosumu görmeye gittim çok güzeldi yaaa😍 iki hafta sonraya ikili tarama için gün aldık bakalım 😊
Terspektif Hamd_olsun Medine_1992 11+4 lerin gözü yaşlı 😢 hayırlısı olsun canım yapacak bişey Yok 20 haftaya kadar öğrenemeyenler netleşmeyeler var napalım 🤷♀️
Hamd_olsun Medine_1992 yok bebek şükür gayet iyi idi kendini gösterdi ama dr erken belli değil dedi ısrar ettim baktı ama yok tahmin yürüyemiyorum dedi
Mucizem260619 Medine_1992 bende cikolata yedim gittim bir umut tahmin olur belki dedim erkendi zaten artik kontrole umut bagliyorum :))
Mucizem260619 11+0 bende 2 bucuk sene bekledim tup bebek elhamdulillah rabbim isteyen bekleyen herkese nasib etsin :) ♥
Medine_1992 Hamd_olsun benimki en son döndü sırtını göstermedi 😁😁olabilir canım benim doktorda aslında çok uğrasmaz cinsiyet için erken diyebilir bakslım görecez
Dilek6161 Bizde 10+5 gunluguz ikiz gebelik normal yolla oldu mart annesi nede cokmus kizlar doktorum bana 16. Haftada cinsiyetlerini ogreniriz dedi 🤗