EnginDenizim Cemoss benim kan degerim cok düşük o yüzden iki defa verdi günlük. Eczaci ac tok fark etmez dedi canım.ama bundan önce faramet kullaniyodum o ac karninaydi
Domatesimm EnginDenizim bilmiyorum 🙄 bi de benim aklım şuna takıldı ilk kan testlerimde kan değerlerim için çok iyi demişti (7. Ve 11.hafta). Kan ilacıverdiği hafta (16.hafta) test yapmadı direkt verdi acaba ondan mı 🙄 bi de hiç test yapmadı doktor neden hiç kan testi yapmıyor acaba kalkmam takıldı şimdi 🤔 şimdi 22.haftadayım 🙄🙄
Cemoss Domatesimm bnm dktorlarda hic test ypmiyo ilk bi kese gozuktuktn snra kan almslardi baska hic test ypmdlar bn alerji oldm test ypmadi doktor ne kullnyosn dedi bebe yagi suruyorum dedm ondandr dedi baska hic bisi demedi
EnginDenizim Domatesimm bilemedim ki canım ben 1 buçuk yıl once mide kucultme ameliyati oldum yedigm cok az haliyle cok vitamin almadigim icin degerlerim hep düşük çıkıyor her 3 haftada bir tahlil yapiliyor 30+4 haftalıgim kontrollerimi 2 haftaya düşürdü doktor. Bi dahaki kontrolunde sor iste tahlil canım ne durumdasin bilmen lazım.
Essa Cemoss iki farkli hastane ve iki farkli doktor da elevit verdi.hatta biri de elevit mi aliyorsun; decavit mi? Diye sordu. Elevit deyince de hah tamam o zaman dedi. Ben de anlamadim simdi ne yapsak neye inansak...
Cemoss Essa ben hic bilemiyorum ne ye inancagmi bakalm bu 3. Doktor olcak o ne dicek oda tmm onu kullan iyi o derse icmeye devam etcem artk yapcak bisi yok😙
ZeynepKara Cemoss canım bilmiyosun bende bildiğim bişeyi seninle paylaştım bak herkes biliyo domuz jelatini olduğunu içip içmemek senin kararın
Cemoss ZeynepKara tatlm doktor multivitamin vermeyip onu kullancaksn diyince ben nasl kulanmim gerekli biisii sonucunda yarn icmicem carsamba doktora soylicem baska yazablrmsnz diye yazmazsa onu kullan derse mecbur kullancm ooff bilmiyorum kafam cok karsti
ZeynepKara Cemoss elevit ilacının muadili decavit yani aynı ilacın aynı içeriğinde aynı vitaminler olan burda birçok post açıldı elevit hakkında doktorlar elevit yerine decavit veriyo sen yine doktoruna sor bilmeden içtiğin için bişey olmaz ama vakit kaybetmeden değiştir derim
Sedaby Hamiscanlar doktorum previt posirive verdi bana bunun icerigini bilen varmi aranizda? Kedime bile mama secerken domuz eti olmamasina ozen gosteriyoruz, gumburtuye gitmeyelim😞
cansuece Cemoss domuz jelatini diyorlar evet varmışta araştırdım ama ben memnunum diye değiştirmedim.hem bilemedim yani Türkiye’ye soktururlarmıydılar o jelatin dini yönden yasak olsa.hekesin kendi doğrusu kararı ama ben devam ediyorum edeceğim de 😊domuz yemiyorum sonuçta 😇
ggzmkrcc Cemoss bende 3. Ayımdan beri decavit ve devit-3 kullanıyorum ayrıyetten gynoferro demir ilacı kullanıyorum
Alevgks ggzmkrcc ne kadar sure kullanmak gerekiyor acaba ilaclari banada bu uc ilaci yazdi.. simdi demir ilaci ve d3 bitmek uzere tekrarmi doktora gitmem gerek
Evaask Cemoss bana da doktorum elevit yazmıştı ama nasıl olsa sigorta karşılamiyo previt kullan dedi onu yazdı
Cemoss cansuece valla bilemedmki tatlm dgru dyosn ama yinedde bni rahatsz etti bu durum 😊 degstrcem dktr izin verrse