Cemoss Miniminilina ben brakcam dinimizce domuzla alakali hersey gunah ve yasak okadar pismanmki rabbm affetsn bilmiyodum daha tertemiz yavrma harammi karstrdm diye icim icimi yiyi suan 😣
EnginDenizim Cemoss canım saglik ocagina kaydini yaptirdiysan eger ordan ucretsiz olarak decavit isteyebilirsin ebeler veriyor zaten.ben hep öyle aliyorum
ZeynepKara Cemoss elevit ilacının muadili decavit yani aynı ilacın aynı içeriğinde aynı vitaminler olan burda birçok post açıldı elevit hakkında doktorlar elevit yerine decavit veriyo sen yine doktoruna sor bilmeden içtiğin için bişey olmaz ama vakit kaybetmeden değiştir derim
-Elif- Asenam ben vinalac kullanıyorum canım memnunum herhangi bi yan etkisini görmedim, hem araştırdım hem doktorumada sordum Türkiye’dekilerin İçeriğindede bi sıkıntı yokmuş hamileliğimin başından beri kullanıyorum
Alevgks ggzmkrcc ne kadar sure kullanmak gerekiyor acaba ilaclari banada bu uc ilaci yazdi.. simdi demir ilaci ve d3 bitmek uzere tekrarmi doktora gitmem gerek
ZeynepKara Alevgks ben 12. Haftamdan beri balıkyağı decavit devit3 gynoferrosanol kullanıyorum doğuma kadarda kullanacağımı söyledi doktorum bu ayda magnezyum yazdı bel kasık vs. Ağrılarım için sağlık ocağında kaydın varsa orda yazdırabilirsin ilaçlarını
ggzmkrcc Alevgks yo bittikçe eczaneden alabilirsin kimi saglık ocagı ücretsiz veriyor ama bizimkinde malesef yoktu doktor doğurana kadar hatta dogumdan sonra da kullnılıyor Dedi bana
Cemoss ZeynepKara tmm cnm tesekkurlrr cok sagolun rabbm hepinizden razı olsun ne istediginiz varsa versn rabbm cok tesekkurler gercekten 😙😙😙😙
EmrahBraYldrm ggzmkrcc ben megadyn kullanıyorum onu kullanan Yok mu 😳 devlet hastanesine gittin doktor elevit verdi ondan önce özele gitmiştim o megadyn verdi onu kullanıyorum biraz içerken kokuyo ama memnunum çok şükür
Alevgks ggzmkrcc bana ozelde doktor yazdi. Bende sormadim bitince devam edecekmiyim diye.. ama herkes devam etmis.. sonraki kontrolumede var daha bende gidip alirim artik eczaneden yada saglik ocagindan
Asenam -Elif- kaç haftalık senin bebiş ben cuma günü kontrole gidecem cinsiyet için çok sabırsızım 🙈🙈
BesteCanerKutluzolu Cemoss onu doğuma kadar kullanacaksınız. Eğer çok rahatsız ediyorsa randevu gününden önce doktorunuzu arama imkanınız varsa arayıp konuşun isterseniz değiştirsin. Bir çok çeşidi var nasılsa multivitaminin.