Cemoss Elevit multi vitamini kullanan varmı ben bi kutu kullandm o bitince doktorumu degistirdim bu seferki doktora soyledigim halde ikinci kutuyu yazdi ve midemi bi degisik yaptı 😒şislik yapyo gbi
KARPATYA Cemoss aynen elevit in icerigi iyi ama domuz jelatini firma aciklama yapmis sanirim brnde decavit kullaniyorum
Essa Cemoss iki farkli hastane ve iki farkli doktor da elevit verdi.hatta biri de elevit mi aliyorsun; decavit mi? Diye sordu. Elevit deyince de hah tamam o zaman dedi. Ben de anlamadim simdi ne yapsak neye inansak...
Cemoss ZeynepKara doktor yazdı heralde bilir oyle bisi deniyo olsa acayip siskinlik yapyo baska bi doktora gidince soylicm midemi tuhaf yapyo diye 😊😊
ZeynepKara Cemoss canım bilmiyosun bende bildiğim bişeyi seninle paylaştım bak herkes biliyo domuz jelatini olduğunu içip içmemek senin kararın
EnginDenizim Cemoss malesef evet benim aile hekimimde eleviti almamam konusunda ilk haftalar uyarmıştı ve decavit vermisti.
Cemoss EnginDenizim ayy bu aksam yine icmis bulundm ama yarn icmicem ve carsamba gunude doktora sorcam kan ilaci olarak ne kullanyosunz?
Domatesimm EnginDenizim o ilacı ben de alıyorum afedersiniz ishal yapıyor resmen😟 bi hafta kullanmadım bugün doktora söyledim o da kullan o çok önemli dedi. Yemekten 2 saat sonra kullan dedi. Siz de böyle bi etki yaptı mı
Domatesimm Decavit kullanıyorum sağlık ocağından verdiler. İstersen git ordan iste doktora girmene bile gerek yok ebe veriyor
Snmsnmz Ben de sadece gynoferon alıyorum. doktorum ekstra vitamin önermiyor. Beslenmen iyiyse multivitamini vermiyor çoğu doktor.
EnginDenizim Domatesimm canım ferro mu dedigin ilac eger o ise 2 gün oldu yeni başlattı dr sabah aksam kullaniyorum ve bugün butun gun wcden cikamadim o yüzdenmi oldumki🤔
Cemoss EnginDenizim kzlar benim doktorumda o ilaci gunde bir defa ac yazms ama ben ac ilac icemedigim ivin aksamlari tok karnina kullnyorum ve kabzlk sorunum var ama yinede bende oyle bi etki yapmadi 😀
Domatesimm EnginDenizim bilmiyorum 🙄 bi de benim aklım şuna takıldı ilk kan testlerimde kan değerlerim için çok iyi demişti (7. Ve 11.hafta). Kan ilacıverdiği hafta (16.hafta) test yapmadı direkt verdi acaba ondan mı 🙄 bi de hiç test yapmadı doktor neden hiç kan testi yapmıyor acaba kalkmam takıldı şimdi 🤔 şimdi 22.haftadayım 🙄🙄
-Elif- Asenam ben vinalac kullanıyorum canım memnunum herhangi bi yan etkisini görmedim, hem araştırdım hem doktorumada sordum Türkiye’dekilerin İçeriğindede bi sıkıntı yokmuş hamileliğimin başından beri kullanıyorum
EnginDenizim Cemoss benim kan degerim cok düşük o yüzden iki defa verdi günlük. Eczaci ac tok fark etmez dedi canım.ama bundan önce faramet kullaniyodum o ac karninaydi