Nigdelianne tugrakubra_1 yerine geçiyordur ben süt icemedigi mi söylemiştim doktor ayran yoğurt bunlardan hangisini yiyip içebilirsen onu ye demişti
tugrakubra_1 Nigdelianne doktor da onayladıysa artık süt içemiyoruz diye üzülmemize gerek yok teşekkür ederim 😊
Esarikay tugrakubra_1 canım süt bende icemiyorum doktorum yumurta tuket günlük 1 tane dedi. En saf protein yumurtadaymis zaten. Tabi alerjin falan yoksa sende günlük 1 tane ye. Ama kalsiyum açısından diyorsan o farklı.
Nursevincli tugrakubra_1 bende tam tersi sıcak ve şekerli içemiyorum. Soğuk soğuk seviyorum🙈 günde 2bardak içiyorum sabah kahvaltıda, akşam yatmadan 2 saat önce. 2kasede kendi yoğurdumdan yiyorum gün içinde. Kefir dışında her süt ürününü tüketiyorum
Handegunas Sütün bir faydası yok demişti doktorum. 40 hafta olduk 1 bardak içmişimdir 😅 mümkün olduğunca yoğurt yedim. Her şey yolunda şükür 🙏🏻
tugrakubra_1 Handegunas maşallah inşalah hep öyle devam eder bende bol bol yoğurt peynir yiyip kefir içip duruyorum
seymaaygunsafca tugrakubra_1 [url=https://hizliresim.com/Rgrzkn][img]https://i.hizliresim.com/Rgrzkn.jpg[/img][/url] baksana kalsiyum değeri gayet iyi cnm
tugrakubra_1 nilaylaylaylay nesquik de aldım ama bi arkadaş zararlı dedi katkılı vs ondan içmedim öylece duruyo dolapta
nilaylaylaylay tugrakubra_1 bebeğe kilo yapıyor aksine d vitamini demir falan deposu ben tavsiye ederim 👍🏻 Katkısız tükettiğimiz hiçbir şey de olmadığını düşünürsek
fadimdurmus nilaylaylaylay sadece bebeğe kilo aldırıyor die nesguik hazır kakoku içeceği hiç bi bilgin olmadan nasıl savunursun içinde demir vs varmış hayr efendim bebeğine kilo aldıran her gün tüketmiş olduğunuz şekerdir bununda faydasız şişirilmiş bi kilodan ever bebeğim 4 kilo sağlıklı demekten başka bi işe yaramaz lütfen bebeğini sağlıksız şişirmekten ve asla bilgin olmadan konuşup tavsiye etmeni istemem bu yanlışa başkalarınıda sürükleyip vebal almaktan başka bişi deil tugrakubra_1
Gulsevm tugrakubra_1 ben 22 yaşıma kadar ağzıma sürmedim ama bebeğim icin sabah 1 bardak burnumu tıkayıp Bi anda dikiyorum ardından tadını almamak icin 1 adet incir yiyorum ardından 3 adet ceviz yiyorum ben bayağı yiyormusum yaaa😂😂😂
Deletedmom2224 tugrakubra_1 yoğurt sütten daha yararlı bence bende süt içmiyorum ama bol bol yoğurt yiyorum