Feyzanurunbaby Tunti canım bence ıslak mendiller artık kış geldiği için kurumaz. Ve almanda hiç saçma değil çünkü eksikleri aldıkça fark ediyorsun herşeyini alın ki doğduğunda eksik hiç birşeyi olmasın 😍
Feyzanurunbaby Ecrininannesi uniwipes daha iyi oluyormuş tecrübeli bi kaç anne tanıyorum onlar onu kullanıyo
Ecrininannesi Feyzanurunbaby hm tesekkurler benimde esim almis gelmis bir suru de bende dedim bilmiyorum bunu ama oyle myse iyi o zaman 😆 tesekkurler
Mom534545 Feyzanurunbaby Deryadeniz63 anladm canm yani normalse iyi diyorum 😊 ama süt nereden geliceksin ve birinde varken neden diğerinde yok
Tunti Bahar86 Haftasonu ankaraya gideceğim. Gitmişken bütün bebek mağazalarını yağmalayayım diyorum 😃
ikiprensesannesi06 Tunti Hangi hastane size yakınsa oraya gidin ona göre kendinizi ayarlarsiniz gününuz geçmesin bir gün bile önemli saçma sapan tarihlere verebiliyorlar cunku
Sibelvekuzusu Tunti rica ederim 😊sağlıkla kucağınıza alın inşallah sağlıklı oldun da varsayın eksiklerininiz olsun rabbim evlat acısı göstermesin 🙏🏻
1PrensAnnesi Tunti hahahha ay çok hoşsunuz ne güldüm çok yaşayın siz 🤣🤣🤣 bende ilkini molfix göbek bağı oyuntulu devamını mı prima alsam diyordum
Tunti 1PrensAnnesi ehehe 😃 valla bizim ev komedi şuan. Ya daha erken ya daha buna gerek yok diyo sonra ben dinlemeyip her şeyi alıyorum, geliyo hepsini benden önce seviyor falan 😃
Meryemsefa 1PrensAnnesi bende 13 haftalık hamileyim doktorum büyük ihtimal erkek dedi bende çok düşünüyorum isim ama bir türlü karar veremiyorum ☺️
1PrensAnnesi Tunti valla bizde 23+5 olduk herşeyi aldık bi şampuan ıslak mendil bez kaldı baya ağırlaştım bebek çok aşağıda yürüyemiyorum diye hepsini 5ayda bitirdik bekliyoruz anlıyorum sizi ve o heycanları 🤣 maşallah
Feyzanurunbaby 1PrensAnnesi happy diye bir uygulama var orda çok uygun bez ve ıslak mendil toptan fiyatı ile veriliyor prima Yen'i doğan 378 adet bez 120 lira Ve uniwipes ıslak mendil 24 paket 70 lira benim kuzenimde ordan alıyor ordan biliyorum
Bahar86 Ben çok fazla bez almadım Bebek cildi sonuçta alerji yapabilir hepsini deniycem hangisini vücut isterse devam ederiz