Tunti başta alacağınız şeylerde ay hesaplaması yapın mesela benim 6-9 ay yaza denk geliyor o ayları yazlık aldım yenidoğdunda çok kıyafet batıyor dediler sayı olarak değil ama ne aldıysam en az 4 er 5er tane aldım en çok çıtçıtlı badyler çok kullanışlı oluyor en fazla onlardan aldım tabiki hepsini ayına göre hesaplayarak aldım ilk zamanlar bende ıslak mendil unibaby yenidoğan aldım ve sadece baby&me pamuk mendil aldım onunlada temizlemeyi düşünüyorum ben bütün banyo eşyasını unıbaby aldım çamaşır deterjanı yumoş kullandım gayet memnunum 3 takım nevresim aldım 3 tane battaniye aldım kalın ince 2 tane alt açma aldım minder şeklinde olandan 4 tane hastane çıkışı aldım illa hastaneden çıkarken giyecek diye değil ilk 15 onlar çok iyi oluyor ama hastane çıkışının hepsini illa battaniyeli takım almana gerek yok bir tane tam takım al diğerlerini 5li olanlar var onlardan alabilirsin patikli tulumlardan ilk zaman için aldım bana göre tulumda bel açılması fazla olmuyor diye tercih ettim bunlar benim tercihim herkesin kararı faRklıdır saygı duyarım