Neseli68 Ben ebebekten kız bebekler için tanışma paketi aldım kızlar içerisinde lazım olacak bir çok şey var zaten. 12 paket yenidoğan ıslak mendili mevcut içinde , saf su 💦 sadece kokusu falan yok açtım baktım ben
Tunti Neseli68 baby&me nin setini mi aldınız? Bir de mağazadan mı aldınız internet mağazasında stok yok gözüküyor😔
Neseli68 Tunti evet , baby me kız tanışma paketini mağazadan aldım. E Bebek uygulamasını Play Store ya da AppStore dan indirin ordan daha kolay sipariş verebilirsiniz
Ecrininannesi Besiginizde hangi yatagi aldiniz ? Ya da almayi dusunuyosunuz bir cok cesit var sasirdim kaldim 😒
Ecrininannesi Damla________ yatak ben buyuyen besik yaptirdim da icine yatak almam gerekiyor onum icin sordum
Tunti Kızlar dün carrefour da prima yenidoğanda indirim vardı. Dayanamadık eşimle alıverdik 152 tanecik olan paketi😃 İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum😃
1PrensAnnesi Tunti ah ah eşimi tutamıyorum herşeyi aldık bez al bez al diye başımın etini yiyor bence çok iyi etmişsiniz bende alıcam kurtulucam bu dertten adam taktı beze ☺
Sevdalinka_30 Tunti Carrefour’un kendi markası da var bak oda saf su katkı maddesi yok keşke onu alsaydın
Bahar86 Tunti e bebekte pamuklar var özellikle alt değişimi için ilk zamanlar ondan kullanın diye tavsiye ediyor benim Doğum yapan arkadaşlarım
Tunti Bahar86 canım onlardan çok almak istedim ama bulunduğum şehirde maalesef en yakın e bebek mağazası 140 km mesafede:/ internetten alışverişe daha doğrusu kargoya da güvenemiyorum bi anları bi anlarını tutmuyor çünkü 🙁 o yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Ya memlekete her gittiğimde koli koli stoklayıp geleceğim 😃
1PrensAnnesi Tunti hahahha ay çok hoşsunuz ne güldüm çok yaşayın siz 🤣🤣🤣 bende ilkini molfix göbek bağı oyuntulu devamını mı prima alsam diyordum
Sibelvekuzusu Tunti merhaba bence yavaş yavaş yapmakta fayda var ben cinsiyetini öğrendikten sonra başladım hem sakin sakin bütçeni zorlamadan yapıyorsun hemde son zamanlarda ağırlık çöker diyorlardı evet gittikçe ağırlaşıyorum ıslak mendile gelince kuruyacağını sanmıyırum ağızı açılmadıktan sonra 😊
Tunti Sibelvekuzusu ben hala neyden ne kadar alıncağı konusunda kararsız ve bilgisizim:/ herhangi bir tavsiyeniz var mı acaba(:
Gunes-umutt Sibelvekuzusu Yisenturk herkese hayırlı kolay doğumlar inşallah bizimde hayirlisiyla 88 gün kaldi🥰🥰🥰
Sibelvekuzusu Tunti başta alacağınız şeylerde ay hesaplaması yapın mesela benim 6-9 ay yaza denk geliyor o ayları yazlık aldım yenidoğdunda çok kıyafet batıyor dediler sayı olarak değil ama ne aldıysam en az 4 er 5er tane aldım en çok çıtçıtlı badyler çok kullanışlı oluyor en fazla onlardan aldım tabiki hepsini ayına göre hesaplayarak aldım ilk zamanlar bende ıslak mendil unibaby yenidoğan aldım ve sadece baby&me pamuk mendil aldım onunlada temizlemeyi düşünüyorum ben bütün banyo eşyasını unıbaby aldım çamaşır deterjanı yumoş kullandım gayet memnunum 3 takım nevresim aldım 3 tane battaniye aldım kalın ince 2 tane alt açma aldım minder şeklinde olandan 4 tane hastane çıkışı aldım illa hastaneden çıkarken giyecek diye değil ilk 15 onlar çok iyi oluyor ama hastane çıkışının hepsini illa battaniyeli takım almana gerek yok bir tane tam takım al diğerlerini 5li olanlar var onlardan alabilirsin patikli tulumlardan ilk zaman için aldım bana göre tulumda bel açılması fazla olmuyor diye tercih ettim bunlar benim tercihim herkesin kararı faRklıdır saygı duyarım
Sibelvekuzusu Tunti rica ederim 😊sağlıkla kucağınıza alın inşallah sağlıklı oldun da varsayın eksiklerininiz olsun rabbim evlat acısı göstermesin 🙏🏻
Feyzanurunbaby Tunti canım bence ıslak mendiller artık kış geldiği için kurumaz. Ve almanda hiç saçma değil çünkü eksikleri aldıkça fark ediyorsun herşeyini alın ki doğduğunda eksik hiç birşeyi olmasın 😍