denizadaalpp Benimminikim verdi ama igrenc icemiyorum soda iciyorum onun yerine baska bisey isticem saşe olani icemiyorm
Benimminikim denizadaalpp ilaç değiştirmek güzel fikirmiş inşallah yakın zamanda geçer sertleşmesi 🙏😇
Elfgncr 23+3 çift yumurta şuanlık pek hazırlıgımız yok müslin ve pazen battaniyelerini diktiriyorum şuanlık inalnılmaz bel agrısı kramp ve sertleşme var erken dogum riski var umarım saglıklı olurlar 🙏🙏
Benimminikim Elfgncr umarım sağlıklı olurlar allahım kucaklarımızı boş bırakmasın hazırlıklar yavaş yavaş alınca iyi oluyor toplu almaya göre ben her çarşıya gittiğimde birer takım alıyorum 👶🎀
Benimminikim Elfgncr umarım sağlıklı olurlar allahım kucaklarımızı boş bırakmasın hazırlıklar yavaş yavaş alınca iyi oluyor toplu almaya göre ben her çarşıya gittiğimde birer takım alıyorum 👶🎀
Mutlu_E Elfgncr bende rahim ağzı uzunluğundan proluton iğne kullanıyorum haftada 1* (26 mm düştü iğne vurunuyorum yaklaşık 1 aydır)🌸
ikizannesi33 Benimminikim birşey soracağım ikizlerde kaç takım hastane çıkış seti aldınız kızlar yani kaç tane almalıyım
Sinem0070 Benimminikim Bende aranızda Olgun Kaldım sanırım 😂Yaşım 32 bir oğlum bir kızım olucak Allah’ın izniyle ❤️ İlk çocuklarım şuan Birsz hazirlik yaptik esim birakmiyor önce dogsunlar diyor 25 haftaligiz malum rabbim kucagimiza almayi nasip Estin
Mutlu_E ikizannesi33 ben ilk içeri vermek için aldım 2 tane 1er 1er daha sonrasında da 1 tane süslü püslü aldım 2 adet 1er 1er Hastane çıkışlarınıda 5li aldım, ayrıyetten tulum alt pijama tarzı koyucam yanımıza
Benimminikim ikizannesi33 Ben 1 tane 10 lu 2 tane 5 li hastane çıkış seti aldım yeterli olur dediler bir de kendim takım yapıyorum ayrı ayrı alt üst çok kullanılır dediler🤷♀️😇
Elfgncr Mutlu_E hamilelik başından beri progestan kullanıyorum 2 hafta önce proluton igne yazdı eczanelerde bulamıyoruz 6 adet doktorum da varmış o verdi 2 hafta 1 vuruluyorum
Mutlu_E Elfgncr bende progestan+proluton kullanıyorum, eczanede bizde bulamıyorduk bulduk çok aldık 6-7 tane
Benimminikim Atlasinannesi [](https://hizliresim.com/4pjoB0) burda küçüklerdi miniklerim👶👶
Gebeyim2 28 yaşındayım :). 23 haftalık ikiz gebeyim karnım çok büyümedi küçük bir sorun olmaz dimi bebeklerle alakalı değildir herhalde
Sinem0070 Gebeyim2 Endise edicek birsey yok önemli olan bebeklerin sagligi benim Karnim kocaman hep Doguma kac gün kaldi diYe soruyorlar 😂daha 25 haftaligiz herkesin bünyesi farkli
Mutlu_E Gebeyim2 yok canım karnın büyüklüğü küçüklüğüyle alakalı değilmiş asla bebeklerin kilosu kişinin yapısıyla alakalı demekki iç karnın geniş 🙈