Sinem0070 Gebeyim2 Endise edicek birsey yok önemli olan bebeklerin sagligi benim Karnim kocaman hep Doguma kac gün kaldi diYe soruyorlar 😂daha 25 haftaligiz herkesin bünyesi farkli
Mutlu_E Elfgncr bende progestan+proluton kullanıyorum, eczanede bizde bulamıyorduk bulduk çok aldık 6-7 tane
Mutlu_E Gebeyim2 yok canım karnın büyüklüğü küçüklüğüyle alakalı değilmiş asla bebeklerin kilosu kişinin yapısıyla alakalı demekki iç karnın geniş 🙈
Benimminikim ikizannesi33 Ben 1 tane 10 lu 2 tane 5 li hastane çıkış seti aldım yeterli olur dediler bir de kendim takım yapıyorum ayrı ayrı alt üst çok kullanılır dediler🤷♀️😇
Benimminikim Atlasinannesi [](https://hizliresim.com/4pjoB0) burda küçüklerdi miniklerim👶👶
Atlasinannesi Benimminikim vay be ben 1 tane ile sabit yerimde kalamiyorim sen nasıl 2tane ile basedebiliyosn
Benimminikim Kızlar alışverişlerde yatakları nasıl alıcaksınız ben park yatak aldım bir de kıyafet 0 3 ay çok almayın diyorlar ama bizim ikiz onlar bile büyük görünüyor ben hep yenidoğan aldım 03 ay 3 6 ay olan kıyafetlerini daha sonra büyüyünce alıcam nasıl etsek🤷♀️😂
beybii Arkadaşlar 34. haftadayız. ikiz kızlarımız var. çoğu eşyayı tamamladık. fakat portbebe-puset(oto koltuğu) ve bebek arabası almadık önerisi olan var mı. portbebe almayacağız. puset oto koltuk olanı 1 yaşa kadar var. diğerleri çok pahalı. bunları alan varmı. yardımcı olursanız çok sevinirim
Benimminikim beybii Ben pusetini ayrı arabasını ayrı aldım benim pusetim 6 ay kullanılıyor 6 aydan sonra bebek arabası kullanırız heralde🤷♀️😊
Benimminikim Atlasinannesi gerçekten ikiz gebe olmak zormuş ama onlar beni seçtiğine göre prenslerime layık olmaya calışıcam teyzesi😇
beybii Benimminikim 6 aydan sonra binek aracınız var ise dışarı çıktığınızda otokoltuk alacakmısınız.
Fatmalipelit Benimminikim bende 25 haftalik ikiz erkek gebeyim canim yasim 28 karnim cok büyüdü artik cok rahatsizim nefes almada zorlaniyorum karnimin yanlari boş öne dogru gidiyo göbeğim dogumum yakin gibi duruyo
Benimminikim Fatmalipelit sorma yaaa beni görenler 9 aylık ne zaman doğum nasipse diyor çok büyüdü karnım 🤰🤦♀️😂
Mutlu_E Kızlar sizinde midenizde ağrı var mı 🤷🏻♀️ Benim midem çooook ağrıyor ya bi baskı gibi değişik