Benimminikim 25 haftalık ikiz gebeyim şimdilik bir sıkıntımız yok sizler nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor? Bizim yaklaşık olarak her şey bitti gibi erken doğarsak diye acele ettik 😊💙💙
Mislimelek Benimminikim bizde 23+2 yiz daha 4-5 parça ancak aldım hatta birkaçı da kız kıyafeti . Önce iki kız derken şimdi iki oğlum olacağı söylendi. 🤗 ilk oğlumdanda bir sürü kıyafet battaniye falan şaklamışım onları yıkadım . Eylül başı gibi almayı düşünüyorum geri kalanları. Gebelik şekeri için diyet yapıyorum onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür. En son 21.haftamda biri 470 diğeri 500 gr dı haftaya kontrolüm var bakalım ne kadar oldular benim minik kuzularım ☺️
Mutlu_E Benimminikim 23+2 den merhaba 🥰 çift yumurta kızlarıma hamileyim 🥳 Allah izin verirse yarın kontrolümüz var. Eksiklerinin neredeyse bir çoğunu tamamladık yavaş yavaş aldık 🙈 bebek arabası almadım 2 tane puset aldım onun yerine 🤷🏻♀️ Bilmiyorum bakalım ufak tefek eksikler kaldı kışlıklar gelsin diye bekliyorum 🐥🐥 peki kızlar sizin karınlarınız çıktımı durumlar nasıl ?
Gebeyim2 23 haftadayız bizde henüz hiç birsey almadık nasıpse Eylül’de baslicaz Cuma günü detaylım var çok heyecanlıyım 🤗 kaç gram sizin ikizler :)
Benimminikim denizadaalpp Ben 20. Haftada başladım zaten hangisi çok olur nasıl olur az mı gelir derken aldım bi kaç galiba yeterli olucak☺💓
Benimminikim Blgee Aaaa çok geçmiş olsun canım neden öyle hep yatman gerek riskin mi var allahım sağ salim kavuştursun inşallah 🙏💞
Mutlu_E Benimminikim valla benimki kocaman değil normal herhalde, 25 falan olunca bende sizin gibi baya çıkar diye düşünüyorum, 63 ile hamile kaldım en son 67ydim şuan kaç kiloyum bilmiyorum yarın tartılıcam bakalım 🤷🏻♀️😅😅
Benimminikim Mutlu_E 20 yaşındayım miniklerim kendiliğinden geldi bu heyecanla hazırlıklara erken başladık sanırım ilk gebeliğim ve tecrübesiz olunca insan fikir almak istiyor açıkçası 😊
Benimminikim Blgee kaç kilo oldu bebeklerin canım inşallah bi sorun olmadan sağ salim doğarlar sen güçlü dur annesi onlar da senden etkilenirler zaten 😊
Benimminikim denizadaalpp vee kötü bir haberim var daha da büyüyor sertleşmen çok oluyorsa doktoruna sorup magnezyum alabilirsin 😇
denizadaalpp Benimminikim verdi ama igrenc icemiyorum soda iciyorum onun yerine baska bisey isticem saşe olani icemiyorm