Cansu34 yazgecesi aynen. Kızcağız kalp atışını duyamadık diyince ben şimdi , “bugün gittik dinledik gümbürgümbürdü” falan desem ne acaip hassas konularda kendinden bahsedilmez hani kocam yardım etmiyo ev işlerinde deseler kendi kocanı ok örnek olsun die anlatabilirsin de bu gebelik hassas konu
Fasulyem22 zynpgdkl el dobleriyle bakıyorlar çok güvenme bence hareket ediyorsa kalp arasıda vardır hareketlerini gözünle görecek kadar sert vurabiliyor demekki stres yapma çok için rahat etsin istiyorsan acile falan git baksınlar iki dakika ama stres yapıp bebeğini rahatsız etme
Nur___ Cansu34 aynen sizin verdiğiniz cevap gibi, özgür bi platform, saygısızlık dışında ne istersem onu yazarım, ister kendi sevincimi ister acıyı paylaşırım, olgunlaşmadan annelik gebelik düşünmesin insanlar ya bu ne, olgunlaş hazmet önce.
38Prens38 zynpgdkl korkma yaa benim oglumun kalp atışıda duyulmadı sonra doktoru cagırdı doktor uzakdan geliyo korkma dedi ebeler azcık vurdum duymaz
esmaynyl zynpgdkl böyle bi durum da başkasını dinlemeniz ne kadar doğru olur .hastaneye gitmeniz gerekir tabi . Sağlık Ocakları zaten berbat yer tahlil sonuçları bile yanlış çıkıyor
Cansu34 Nur___ her doğru heryerde söylenmez , her durumda her sevinç paylaşılmaz . Kabalaşmıcam sizin gibi . Bebeğimize bile laf söylüyorsun allahın işine karışılmaz . Allah ıslah etsin seni son mesajım bye
R_abia zynpgdkl bende bilere sabah kahvaltı yapmadan gitmiştim kalp atışı vardı ama 90 larda 100 lerdeydi çok düşüktü sağolsun ebe börek verdi şekerli çay verdi bunları ye 15 20 dakka soluna uzan dedi öyle yaptım tekrar baktığında gayet normaldi o aletlerde çok iyi bişey olmadıklarından öyle ama kalp atışını duymadan bırakmaması lazımdı çok saçma bişey yapmış . Hatta bikere de aç karna kan vermeye gitmiştim 4 tüp birden gidince başım falan döndü aç karna şekerli bişeyler yedirdiler ben kendim iyiym diyene kadarda bırakmadılar siiznki de ilgilenseymiş keşke sonçta bebeğin kalp atışı
R_abia zynpgdkl amin inşallah. o aletlere çok güven olmuyor ama duymadanda bırakmaması gerekirdi genede. Hareketleride maşallah güzel demişsin ama analık işte için rahat etmezse bi acile gidebilirsin
ZehraAlbayrak zynpgdkl bende bugun ikinci doz icin aşıya gittim o aletle dinlediler cok zor duydular yok kaciyo yok bulamiyoruz bilmemne dediler sonunda zor bela buldular yerini. Daha once hic gormedigim bi kadindi buseferki gencecikti yeniydi heralde. Demem o ki herkes okadar deneyimli olmuyo oyuzdende duyulmamis olabilir hemen korkmayin ama doktora gitmeyide ihmal etmeyin bi acile gidin soyliyin saglik ocaginin boyle boyle dedigini hemen baksinlar rahat edin
Serapsahra zynpgdkl hissediyorsan ve görüyorsan korkma canım benim ama için rahatlasın git acilden göster bebeğini
zehradem zynpgdkl Canım ben de o haftalarda gittiğimde duyamamıştı aletleri o kadar da iyi değil ve beni korkutmuştu hastaneye git demişti hemen gittiğimde şükür gayet hareketli ve iyiydi
Hllswm zynpgdkl canım hiç panik yapma kalp atısı duyulmasa ve hareket etmese hemen acile kos derdim ama hareket ediyorsa zaten kalp atısı var bebişin 💕😍 rabbim saglıkla kucagına aldırsın
zynpgdkl Hllswm sağolun allah razı olsun hepinizden.. hamilelikleriniz rahat geçer inşallah içimi hepiniz çok rahatlattınız🌺☺️
zynpgdkl R_abia gittik duyduk kalp atışını içim rahatladı☺️Rabbim herkesin evladına güzel ömür versin kimsenin kucağını boş koymasın..
Seda_yazar zynpgdkl hastaneye git evham yapma hemen sanada bebeğinede zarar bi tıp merkezi bi acil varsa git hemen rahatlat kendini Allahın izni ile duyarsın yavrunun kalp sesini içini ferah tut hayırlısıyla kavuş evladına
zynpgdkl Seda_yazar çok şükür duyduk canım kalp atışını cihazdan kaynaklıdır hastanelerdeki gibi olmuyor sağlık ocagındakiler dediler.
Ssee1657 zynpgdkl 6 aylıkken benimkide duyulmamıştı oralarda bir panik yaptım ağladım başka hemşire geldi karnımın yan tarafına koydu geldi ses diğeri üst taraflarında aradı benide panik etti işte
Poncikmom25 zynpgdkl merak etme stres yapma canım bebeğinin pozisyonundan kaynaklıdır hareketlerinde hissediyorsan rahat ol
Babymam zynpgdkl benim hastanede duyamamışlardı nst ya bağladılar orada bile zor duyuldu ama için rahat etsin bir acile git bence