zynpgdkl Cansu34 kadın Doğum acilinde bakarlar mı? Kendi doktorum izinde olduğu için özelde de diğer doktorumuza giriş yapabiliriz diyorlar..
Cansu34 zynpgdkl sen yine de dene şansını bazı yerlerdeki acil doktorları da anlamıyo çünkü ama içim ferah bence sorun yok kımıldamaları hissediyorsun çünkü
AyseTugba22 Ya sen onlara bakma hiç bişey bilmiyorlar yinede için rahat olmasını istiyorsan acile git Bi bakalım üzülme
Rbs111 zynpgdkl canım sana hemen bi moral veriyim😍 arkadaşım gitti onu da ağlattılar kalp atışı yok diye. Baya bi aramış kadın 15 dk ara ara bakmış. Sonra benim arkadaşım tabi panik yapmış üzülmüş . Tansiyon falan derken başka biri gelmiş o hemen bulmuş. Bakan kişiyle alakalı hiç üzülme . Korkma. Bebeğinin hareketini hissediyorsun zaten ♥️ Atıyo minik kalbi boşuna korkma 😍
Busramerve zynpgdkl canım sağlık ocağındaki alet çok uyduruk bir şey. Benim de bir ara on dakika uğraştı duymak için, tam kalbinin olduğu yeri bulması gerekiyormuş. Ebe kendisi söyledi bu aletler uyduruk, korkmaya gerek yok diye. Bebek hareket ediyorsa korkma.
zynpgdkl Senadmrts hareket ediyor şuan bile vuruo güm güm.. gidip geleli 1 saat oldu 1 saattir rahat 10-12 kez hissettim..
MucizeAnnesi3545 zynpgdkl hııı ben msjları okumadan yazdım canım pardon hissediyosan o kadar sıkıntı yoktur. Arkadasın dediği gibi o alet cok güvenilir değil
Hllswm zynpgdkl canım hiç panik yapma kalp atısı duyulmasa ve hareket etmese hemen acile kos derdim ama hareket ediyorsa zaten kalp atısı var bebişin 💕😍 rabbim saglıkla kucagına aldırsın
MucizeAnnesi3545 zynpgdkl canım bence sen çikolata falan bişiler ye evde biraz dinle hareketlernmeye başlayınca bi daha git de aklımda kaldı bakalım de baksınlar cok uzak değilse
zynpgdkl MucizeAnnesi3545 hareketlerini hissediyorum orada bakarken bile hareket ediyordu ama kalp sesini alamadım dedi😔
LeylaCan zynpgdkl aile hekimini değiştir edevletten daha bunun bebek aşıları var moral bozmana gerek yok boşver.:)
Milos zynpgdkl canım bende az önce geldim sağlık ocağından 18 haftaligim bende kalp atışına baktı nabzı düşük öğleden sonra Bi daha gel devam ederse doktora göndercem seni dedi beni de panik yaptı normal kontrollerinde hiç böyle bisey olmuyordu
Busramerve zynpgdkl ben sağlıkocağında dinlemiyorum bile normalde. Stres yapma dediğim gibi hareket ediyorsa sıkıntı yoktur, aletten kaynaklanıyor.
Muazveannesi zynpgdkl konuyla alakasız ama bir şey soracağım. Gitmeden önce randevu almamıza gerek var mı?
Mehlikan1 zynpgdkl canım sağlık ocagına güvenme burada bazen postlarda denk geldınmı bılmıyorum senın gıbı olan ve panıkle hastaneye koşan bırcok kışı var Sağlık ocagındakı Cıhazdan kaynaklı ama genede ıcını rahatlatmak adına gıt istersen