zynpgdkl Kerem_alyadua doğru diyorsunuz 2 gündür hareketlerini çok hafif hissediyordum iç tarafa doğru vuruyordu hep.. duyduk kalp atışını içim çok rahatladı ☺️
NeverTooLate zynpgdkl Hiç panik yapmayın sağlık ocaklarındaki cihazlar çok eski bu sebeple dinletse bile kaliteli cihazlardaki kadar gür bir ses alınamayabiliyor.İçinizi ferah tutun kendi doktorunuza görünürsünüz.
zynpgdkl GuelGltkn çok şükür duyduk kalp atışını hani haftası falan küçük olsa tamam diyeceğim artık 29 hafta olacağız valla kuş gibi hafifledim ☺️
zynpgdkl R_abia gittik duyduk kalp atışını içim rahatladı☺️Rabbim herkesin evladına güzel ömür versin kimsenin kucağını boş koymasın..
zynpgdkl Seda_yazar çok şükür duyduk canım kalp atışını cihazdan kaynaklıdır hastanelerdeki gibi olmuyor sağlık ocagındakiler dediler.
BiDunyaMutluluk zynpgdkl sağlık ocağında bulamıyorlar genelde canım panikleme. Benim çok zor buldular. Eltimin hiç bulamamışlardı oğlu şimdi 3 yaşında
zynpgdkl BiDunyaMutluluk Selen111 Küçücük bi cihaz kalp atışını alamıyorum değince çok fena oldum zaten gebeliğimin başından beri ne zaman kontrole gitsem o kalp atışını duyana kadar elim ayağım boşalıyor.. ama duyduk şimdi kalp atışını rabbim hepimizin bebeklerini korusun🤲🏻
Selen111 zynpgdkl ay canim benim hic sitres yapma bende bi ara gittim kalp sesini dinleyelim dedi bakti bakti yok ses gelmiyor teleșlandirdi hemen kadin doguma git dedi doktorumu aradim gittim ulturoson da cok ta iyi cikti minnosumun kalp atislari onlarin makinalari bazen bozuk oluyor
Busramerve zynpgdkl ben sağlıkocağında dinlemiyorum bile normalde. Stres yapma dediğim gibi hareket ediyorsa sıkıntı yoktur, aletten kaynaklanıyor.
zynpgdkl Busramerve daha kontrolüme var doktorumda izinde bende gideyim iyi olur dedim böyle olacağını bilsem gitmezdim o panik stres çok kötü..35. Haftada bi kontrolün daha var dedi gitmeyeceğim ama yaratılan psikoloji çok kötü😔..
Fasulyem22 zynpgdkl valla ben sizin yerinizde olsam o sağlık ocağını arayıp gerekeni söylerim faydaları olmayacaksa zararları da olmasın bari
Seda_123 zynpgdkl Canım zaten dinledikleri alet iyi bir alet değil zor duyuluyor bende bugün gittim zar zor buldu göbeğimde dolandırdı aleti bi yerde kaldı kalp atışı tık tık etti dahada duymadım valla kafana takma sende
Cansu34 Nur___ her doğru heryerde söylenmez , her durumda her sevinç paylaşılmaz . Kabalaşmıcam sizin gibi . Bebeğimize bile laf söylüyorsun allahın işine karışılmaz . Allah ıslah etsin seni son mesajım bye
Gizem_Oguz zynpgdkl hissediyosan hiç kasma üzme kendini onların hiç bişe anladığı yok sadece moral bozuyolar😒
Mlkemrecre zynpgdkl canım içini rahatlamak için acile git bi görün inşAllah sorun yoktur haretlerini takip et canm