zynpgdkl 28+4 haftalığım bugün sağlık ocağından aradılar gittim yüzüme baktı sende aşırı kansızlık var dedi tansiyonum normal çıktı bide bebeğin kalp atışını dinleyelim dedi küçük bi el aleti ile baktı kalp sesini alamıyorum dedi kordon atışı var ama kalp atışını alamıyorum uyuyordur dedi hastaneye gitmem gerek mi dedim yok gitmene gerek yok dedi şuan afallamış durumdayım😔 ebe o kadar rahat ki sonuçta sen kalp atışını duyamadın çözüm sağla... başına gelen var mı..bebeğim hareket ediyor ama dışarıdan baktığımda bile karnım savruluyor görüyorum..
Nur___ zynpgdkl bende bu sabah gittim baya güzel dinledik alet ile sağlık ocağında, hatta eline tekme bile attı kızım 😍ama gidin tabiki aklınızda soru işareti kalmasın 🙏
Gizem_Oguz zynpgdkl canım sağlık ocağına güvenme banada kalp atışında sıkıntı var dediler korkup doktora gittim hiç bişe yok dedi kansızlık var demişlerdi doktorum ne kansızlığı kanın çok iyi demişti o yüzden dediklerinin hiç birini ciddiye alma
LeylaCan zynpgdkl yüzüne bakarak mı anladı şaka gibi 😂 içini ferah tut bizim sağlık ocağında kendi hemşirem anında buluyor o yokken bakanlar ugrasıyor dakikalarca. duruşuyla alakalıdır.:)
LeylaCan zynpgdkl yüzüne bakarak mı anladı şaka gibi 😂 içini ferah tut bizim sağlık ocağında kendi hemşirem anında buluyor o yokken bakanlar ugrasıyor dakikalarca. duruşuyla alakalıdır.:)
zynpgdkl Nur___ şuan çok kötüyüm zaten her kontrole gittiğimde kalp atışını duyana kadar ter boşalıyor 😔😢 en iyisi gideyim ben acilde bakarlar mı kadın Doğumun doktorum izinde şuan
Kelebegimmm Ben öyle bir hamile görmüştüm bebeğinin kalp atışını zorla bulıyorlardı pozisyonuyla ilgiliydi.hemen stress yapmayın hareketlerini hiss esiyorsunuzdur herhalde
zynpgdkl Gizem_Oguz ebe de o kadar rahat ki gülerek yok gitmenize gerek yok hastaneye dio şuan bile hissediyorum hareketlerini 😔
Mlkemrecre zynpgdkl canım içini rahatlamak için acile git bi görün inşAllah sorun yoktur haretlerini takip et canm
yazgecesi Cansu34 sinir oluyorum böylelerine, başkalarının stresinde üzüntüsünde kendi mutluluklarını pekiştiriyorlar
Serapsahra zynpgdkl hissediyorsan ve görüyorsan korkma canım benim ama için rahatlasın git acilden göster bebeğini
zynpgdkl LeylaCan eşim sinir oldu direk kapıdan girince sende aşırı kansızlık var değince öyle denilir mi dio.. kanımın düşük olduğunu söylemişti doktorum ama aşırı derecede değil demişti..
N_e_s_e zynpgdkl o el doplerıne güven olmaz takma bana da her gittiğimde kalp atışı alamıyorum derdı içimden yaw he he der çıkardım 😂
zynpgdkl N_e_s_e bende doktor kontrolüme daha var gideyim iyi olur dedim ebe beni altüst etti gönderdi😔
Busramerve zynpgdkl canım sağlık ocağındaki alet çok uyduruk bir şey. Benim de bir ara on dakika uğraştı duymak için, tam kalbinin olduğu yeri bulması gerekiyormuş. Ebe kendisi söyledi bu aletler uyduruk, korkmaya gerek yok diye. Bebek hareket ediyorsa korkma.
Gizem_Oguz zynpgdkl hissediyosan hiç kasma üzme kendini onların hiç bişe anladığı yok sadece moral bozuyolar😒
Cansu34 Doktora gidin, sağlık ocağı hastaneye ulaşımın zor olduğunda ya da aşı vb durumlarında tercih edilir . Normal hastaneye gidin içiniz rahat etsin . Durumu da anlatın.
zynpgdkl Cansu34 kadın Doğum acilinde bakarlar mı? Kendi doktorum izinde olduğu için özelde de diğer doktorumuza giriş yapabiliriz diyorlar..
Cansu34 yazgecesi aynen. Kızcağız kalp atışını duyamadık diyince ben şimdi , “bugün gittik dinledik gümbürgümbürdü” falan desem ne acaip hassas konularda kendinden bahsedilmez hani kocam yardım etmiyo ev işlerinde deseler kendi kocanı ok örnek olsun die anlatabilirsin de bu gebelik hassas konu
LeylaCan zynpgdkl aile hekimini değiştir edevletten daha bunun bebek aşıları var moral bozmana gerek yok boşver.:)
espalp zynpgdkl sağlık ocağı insanı hasta eder çok sinir bozucular. Bana da kalbi çok hızlı atıyo sancın var mı doğabilir dediler geçen hafta kafayı yedirteceklerdi bana 🤦🏼♀️ İstersen rahatlamak için acile git kuzu 🙏🏻