Ftoss ZeynepveSeyit o zaman iyi canim senin adina cok sevindim insallhh bebislerimiz hep saglikli olur🥰
Beyzanurlina ZeynepveSeyit 22 haftalık 530 gramdı 23 hafta olcaz yarın 3 hafta sonra doktora gidicem şeker yuklemesi için 🙈
ZeynepveSeyit 38Prens38 FL değerini 7 ile çarpınca boyu kendiniz hesaplayabiliyorsunuz diye biliyorum 💕
NurGrlek ZeynepveSeyit henüz 22+3 olduk yarın ayrıntılı ultrason var 20 haftada Dr gittiğimde 455 Gr demişti boyunda 23 cm diye hatırlıyorum ama şuan kaç bilmiyorum ☺️
Gamzeliim38 ZeynepveSeyit Her bebeğin kilosu aynı olacak değil ya canım Bende dün gittim Dr a 23+3 te İkizlerden biri 641 diğeride 625 ti Bu ara hızlı kilo alıyorlar merak etme 👍
Mutlu_E Gamzeliim38 bende ikizlerime hamileyim 23+3 aramızda pek fark yok canım benimde yarın kontrolüm var bakalım 🌸
NihanMine ZeynepveSeyit az değil canım kimseyle kıyaslama ben 21 haftalığım 442 gr normal yani takma bunu doktor bişey olsaydı söylerdi sana 😊
Hilahila ZeynepveSeyit çok normal. Hiç az değil. Haftasına göre iyi hatta. Bilen bilmeyen konuşuyor aldırıp moralinizi bozmayın. Sağlıklıysa kilo sorun değil. Benim 21+5te 458gramdı. Çok iyi dedi doktorum. 25+5te gideceğim 2 gün sonra bakalım neler olmuş 😊😊
Hzlhakko Ftoss evet rahim uzunluğuna bakıp ne kadar yukarıda olduğunu söyleyecek ona göre Doğum şeklini tahmin ederiz demişti