Ftoss ZeynepveSeyit canim göbek deliginin altindada hic hissedeiyor musun bende orda oluyor afedersin sanki vajinaya baski yapar gibi oluyor bazen attigi zaman sendede oluyor mu
ZeynepveSeyit Ftoss aynen tam orda sankibilerek yapıyor oğlumda böyle değildi biçama kızımda hep aşağıda dediğiniz yerde hissediyorum 😊
ZeynepveSeyit Ftoss valla bilmiyorum oğlan hep yukarıdaydı benim bu Bi değişik diğer annelere de sormak lazım 🤗
Ftoss ZeynepveSeyit ZeynepveSeyit canim benimki daha ilk hamilelik ya insan herseyi merak ediyor benimkide sanki aşagida tabi saglikli olsunlar 🥰
ZeynepveSeyit Ftoss genelde vajinamın olduğu yerde ki kemiklerim çok ağrıyor benim başka Bi ağrım yok çok şükür
Yesiimduurmus ZeynepveSeyit ZeynepveSeyit az olduğunu söyleyen kim allah aşkına? İnsanlar bilip bilmeden yorum yapmaya nekadar bayılıyorlar... benimde o civarlarda aynı 23 haftalık hamileyim ve internetten de bakın 23 haftalık bebek kilosu zaten yarım kilo civarında olurrr canınızı sıkmayın 👍
Ftoss ZeynepveSeyit aynen canim bendede bazen oluyor bizde galiba bebek aşagida oldugu icin ondandir bence sen doktora gittin doktor birsey demedi demi
Ulku12 ZeynepveSeyit 20 haftalıkken 410 gramdı çarşam günü oontrolum var benimde sabırsızlıkla bekliyorum biraz tombil olucak galiba bizimkisi simdiden korku sarfı beni nasıl doğurucam diye