Hzlhakko Ftoss evet rahim uzunluğuna bakıp ne kadar yukarıda olduğunu söyleyecek ona göre Doğum şeklini tahmin ederiz demişti
Ftoss Hzlhakko evet canim bende hep aşagida hissediyorum hatta bazen hissetmiyorum hareketleri az geliyo bana hic yukardan hissetmiyorum normalmi bilmiyorum benimkide ilk hamilelik 23 haftamdayim ister istemez merak ediyor insan
Hzlhakko Ftoss yediğin içtiğinle alakalı olabilir canım ben kuruyemiş azar azar tatlı birde günlük besinler yiyorum bizimkide bayağı hareketli oturur pozisyonda duruyor her gittiğimde sert vurduğu zamanlar canım çok acıyor bazen vurunca. İnşallah yukarı çıkarlarda Doğumda zorlanmayız yaşadığın normal yumurtalıkta göbekte her yerde hissediyorum vurusunu
Yoann ZeynepveSeyit bütün detaylıya girdim canım 22+2 ile uyumlu dedi tam 500 gram olmuşuz boyumuz da 28 cm 😍
Ftoss Hzlhakko yok canim ya keşke hareketli olsa insanin akli takilmaz bari ama boyle her dakka merak ediyorum niye hareket etmedi birseymi var diye düşünüyor insan. Evet canim yukari ciksalar guzel olur dogum zamaninda pek sorun olmaz diye dusunuyorum
Hzlhakko Ftoss konuşuyor musun peki elini karnına koy tatlı bir şeyler ye benimde sürekli ayakta olduğum zamanlar daha az hissediyorum ama yattığım günler daha hareketli daha çok hissediyorum inşallah çıkarlar 🙏
Ftoss Hzlhakko canim bazen pit pit diye atiyor elimi karnima koyuyom pek atmiyo zaten arada bazen hissetmiyorum hep degisiyor yok vallah hic konusmuyorum konusmanin faydasi oluyor mu peki ilk hamilelik ya insan pek tecrübeli olamiyor
Mutlu_E Gamzeliim38 bende ikizlerime hamileyim 23+3 aramızda pek fark yok canım benimde yarın kontrolüm var bakalım 🌸
Yusufberru İyi geclr 23 hftalıgım sizinde beliniz agrıyomu😣 sanki temzlk yapmısım yorulmusum gibi 2 gündr böyleym ilk zamnlarda da vardı ama gecmıstı yine basladı
Gamzeliim38 Yusufberru Evet canım bel ağrısı oluyor malesef bide benim ikiz hamilelik Belin agridiginda soluna yat dinlen,benim ki öyle hafifliyor yere çok egilmemeye ve çok ayakta durmaya calis
Hzlhakko Ftoss bizde çok oluyor babasına bile tepki veriyor elimizi koyup konusunca oraya doğru geliyor tekmeliyor senin vücut tipinlede alakalı olabilir benim karnım çok ince öne doğru bayağı sivriliyor ilerleyen haftalarda daha güçlü olur belki
Ftoss Hzlhakko bunu bilmiyodum canim ögrenmis oldum aynen vucut yapisina gorede degisiyor bazilari cok hissediyo bazilari az hissediyor ama insan cok merak ediyor
Hzlhakko Ftoss evet canım 1 saat oynamasa elimi karnıma koyup bekliyorum ufacık bir hareket etse yetiyor 😁😁
Ftoss Hzlhakko he vallah canm ya ufak bir hareket etse bile insan gene mutlu oluyor insallhh saglikli olur bebislerimiz🥰 seninki kizmi erkek mi
Ftoss Hzlhakko he vallah canm ya ufak bir hareket etse bile insan gene mutlu oluyor insallhh saglikli olur bebislerimiz🥰 seninki kizmi erkek mi