Medine_1992 Mondlicht ay çok az kalmış rabbim yar ve yardımcınız olsun 💕elimden geleni yapacam 50 kiloyum artık kaçla doğuma girerim rabbim bilir 😁
Medine_1992 Sumeyye_g canım senin haftan erken olabilir sıkıntı yapma ultrason geride gösterebiliyor cihazla alakalıdır belki
Bkt501 2 hafta geriden gelmesi sorun değilmiş fazlası olursa takşp gerekiyormuş. Geriden gelen arkadaşlar psikolojik olarak kendini bunaltmasın lütfen. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Fasulyem22 Medine_1992 ben dün bir yerde okudum bir hafta olabilirmiş çok sık oluyormuş benimde sat a göre ilerde gidiyor sanırım doğum tarihini etkiliyor
Medine_1992 Fasulyem22 evet olabilir ben daha 11 haftalık hamileyim önde gitsin de cinsiyet erken öğrenirim belki
Minectn Medine_1992 benimki de 2 hafta önde gidiyor canim korkulacak birşey yok bebeğin gelişimi iyidir dedi doktorum 😊
Zeytur Medine_1992 benim gebeliğimde bir hafta önde,hatta testlerimi bile doktor öne aldı 🤲🏻Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah